Skip Navigation Links

81 Yaşındaki Kadının Mucize Kurtuluşu

Fatma Aliye İltaş (81), Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Gözcü’nün gerçekleştirdiği başarılı operasyonla hayata döndü.

81 Yaşındaki Kadının Mucize Kurtuluşu

Sağlık   A+a-

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne bilinci kapalı olarak getirilen ve beyin kanaması tespit edilen Fatma Aliye İltaş (81), Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Gözcü’nün gerçekleştirdiği başarılı operasyonla hayata döndü.

Komşuları tarafından evinde bilinci kapalı halde bulunan Fatma Aliye İltaş, 112 Acil Servis’le Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne kaldırıldı. Çekilen tomografi sonucu beyin kanaması geçirdiği anlaşılan İltaş, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İltaş, daha sonra Op. Dr. Selçuk Gözcü tarafından yapılan ameliyatla, tekrar yaşama tutundu. 

 

“RİSKLİ AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Gerçekleştirdikleri ameliyat ile ilgili bilgiler veren Op. Dr. Selçuk Gözcü, “Hastayı ilk olarak acil serviste gördüğümde, bilinci kapalı haldeydi. Acil olarak hastanın beyin tomografisini istedim ve filminde beyin kanaması olduğunu gördüm. Hastanın acilen ameliyat olması gerekiyordu. Ancak hasta kan sulandırıcı kullandığından, ameliyatı ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldım. Bu süreçte hastanın hızlı bir şekilde tedavisine başlayarak, yoğun bakıma aldık. Ameliyattan iki gün sonra Aliye Hanım’ın bilinci tamamen açıldı. Genel durumu iyiye giden hastanın tedavisine beyin cerrahi servisinde devam etmekteyiz” açıklamasında bulundu.

 

“SAĞLIĞINIZ, BİZİM FARKINDALIĞIMIZ”

Op. Dr. Selçuk Gözcü, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi olarak bölgede gerek Beyin, gerekse Omurilik Cerrahisi alanında bu tür özellikli ameliyatları daha önce birçok hastada başarılı bir şekilde gerçekleştirerek, bu alanda önemli farkındalıklar yaratmaya devam ediyoruz. Bu başarının arkasında çok tecrübeli bir ekibimiz var. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Hastalarımızın sağlığı, bizim farkındalığımızdır” dedi.

 

 “YAŞIYOR OLMASI MUCİZE”

Aliye İltaş’ı bilinci kapalı halde evinde bulan hasta yakını Leman Gengüç ise yaşadıklarını anlatarak, “Evde yalnız yaşayan Aliye teyzemizi 10 gün önce evinde baygın halde bulduk ve hemen acil servise getirdik. Hastaneye geldiğimizde ölmüş gibiydi. Aliye teyze için ümidimiz kalmamıştı, fakat şuan bir mucize yaşıyoruz. Aliye Teyze yaşıyorsa, Doktor Selçuk Bey sayesindedir. İskenderun’da böyle başarılı doktorlarımızın olması bize güven veriyor” dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet