Skip Navigation Links

Hatay Medeniyetler Beşiği Bir Kent..

Kamu Denetçiliği Kurumu Heyeti, Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Başkan Vekili Serdar Güven’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay Medeniyetler Beşiği Bir Kent..

Gündem   A+a-

Gerçekleşen ziyarete, Kamu Başdenetçisi M. Nihat Ömeroğlu, Kamu Denetçisi Serpil Çakın, Kamu Denetçisi Zekeriya Aslan, Kamu Denetçisi Muhittin Mıhçak, Kamu Denetçisi Abdullah Cengiz Makas, Kamu Denetçisi Mehmet Elkatmış, Kurum Genel Sekreteri İsmail Altıntaş ve HBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Sait Günal katılım gösterdi.

 

İLİMİZE KONUK OLAN HEYETE HATAY’A DAİR ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

 

HBB Başkan Vekili Serdar Güven’in Hatay’a konuk olan heyete Hatay’daki tarihsel ve kültürel zenginlikler hakkında bilgiler verdiği ziyarette, Hatay’da yaşayan Suriyeliler hakkında yaşanan uyum sıkıntıları dile getirilerek çözüm noktasında birtakım istişareler gerçekleştirildi.

 

KAMU BAŞDENETÇİSİ ÖMEROĞLU: HATAY, HER MEDENİYETTEN İNSANIN BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞADIĞI BİR KENT

 

Kamu Başdenetçisi Ömeroğlu, Hatay’ın kültürel ve tarihsel zenginliğinin dünyada örnek alınacak bir değerde olduğuna dikkat çekerek, kentin her medeniyetin barış içerisinde yaşadığı özellikte olduğunu vurguladı.

 

İdarenin her türlü eylem ve işlemleri ile tutum ve davranışlarını; insan haklarına dayalı adalet anlayışı içinde, hukuka ve hakkaniyete uygunluk yönlerinden incelendiğine vurgu yapan Ömeroğlu, gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

 

HBB Başkan Vekili Serdar Güven, bireyin ihlal edilen haklarını savunarak halkın vicdanı olmayı hedefleyen ve bireyin yöntemine iştirak etmesini güçlendiren, aynı zamanda sorunlara uzlaşıcı ve arabulan bir anlayışla çözüm odaklı yaklaşan Kamu Denetçiliği Kurumu Heyeti’ne çiçek ve Hatay’a özgü hediyeler takdim etti.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet