Skip Navigation Links

HBB’nin Hizmet Üreten Araç Filosu Daha da Güçlendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde hizmet sahasının genişliğine paralel olarak kaliteyi arttırmak ve vatandaşları geleceğe

HBB’nin Hizmet Üreten Araç Filosu Daha da Güçlendi

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde hizmet sahasının genişliğine paralel olarak kaliteyi arttırmak ve vatandaşları geleceğe dönük kapsamlı çalışmalarla buluşturmak amacıyla var olan araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Büyükşehir, Bünyesine Kattığı 171 Tam Donanımlı Araçla Hizmet Çıtasını Yükseltti

Kamyondan asfalt silindire, kepçeden greydere, farklı hizmetlerde kullanılmak üzere hizmete aldığı 171 yeni araçla filosunun gücüne güç katan HBB, halka kaliteli hizmet ulaştırmak için seferber oldu.

İl genelinde yürütülen ulaşım, yol yapım, temizlik, bakım, onarım, hafriyat kaldırma gibi elzem çalışmalarda kullanılmak üzere bünyesine yeni araçlar katarak hizmet çıtasını üst seviyelere çıkaran HBB, teknolojik gelişmelerin ışığında yeni araçları belediyecilik hizmetlerine tahsis ediyor.

Hizmet Filosunda Bulunan Toplam Araç Sayısı 497’ye Ulaştı

Hizmet yelpazesinin günden güne daha da genişletilmesi yönündeki azmiyle hemşehrilerine hitap eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın özenli çalışmaları doğrultusunda alımı yapılan yeni hizmet araçlarıyla birlikte HBB’nin toplam araç sayısı yeni alınan araçlarla birlikte 497’ye ulaştı.

Başkan Savaş, Kaliteli Hizmetten Ödün Vermeyen Anlayışıyla Hatay’ın Her Yerinde

Filoya alınan yeni araçlar sayesinde Başkan Savaş’ın hiçbir koşulda ödün vermediği kaliteli hizmet standartlarının korunması ve sürdürülmesi sağlanacak. HBB ekipleri çağın teknoloji olanaklarına sahip yeni araçlarla Hatay’ın her köşesine ivedi ve kalıcı hizmetler ulaştırmak amacıyla var gücüyle çalışmalarını sürdürecek.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet