Skip Navigation Links

Saraykent Mahallesi'ne Yeni Köprü

HBB’nin can ve mal güvenliği temelindeki hizmetleri sürüyor

Saraykent Mahallesi'ne Yeni KöprüWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olarak ihtiyaçlara cevap veremeyen köprüyü yıkarak yeni köprü çalışmalarına ara vermeden başladı.

Ş. GÜÇLÜ CADDESİ’NDE İHTİYAÇLARI KARŞILAYAMAYAN KÖPRÜ YENİDEN İNŞA EDİLİYOR

Antakya’nın önemli bir geçiş noktasında yer alması itibariyle işlek trafik akışına sahip Şükrü Güçlü Caddesi’ndeki köprünün yeniden inşa çalışmalarına başlayan HBB ekipleri, ulaşımda güvenliği sağlama noktasındaki seferberliğini il genelinde sürdürüyor.

YENİ KÖPRÜ, 6 METRE GENİŞLİĞİNDE, 2 METRE YÜKSEKLİĞİNDE VE 25 METRE UZUNLUĞUNDA

Trafik yoğunluğu sebebiyle can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan köprünün yerine 6 metre genişliğinde, 2 metre yüksekliğinde ve 25 metre uzunluğunda yeni bir köprü inşasına başlayan HBB ekipleri, yeni köprünün tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların söz konusu güzergâhtaki trafik akışının güvenli hale geleceğini kaydetti.

BAŞKAN SAVAŞ’IN ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ HBB EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

Vatandaşlar, insan odaklı hizmetlerini özverili ve kararlı bir şekilde sürdüren HBB ekipleri aracılığıyla, yapılan her hizmette hemşehrilerinin can ve mal güvenliğini ön planda tutan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.

 

Saraykent Mahallesi'ne Yeni Köprü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet