Skip Navigation Links

Ekinci Mahallesi Asfalt Yola Kavuştu

İl genelindeki beton asfalt uygulamalarıyla ulaşımda kalite artıyor

Ekinci Mahallesi Asfalt Yola KavuştuWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde büyük mesafe kat ettiği yol yapım, bakım ve onarım seferberliği ulaşımda kalitenin artmasını sağlıyor.

HBB ekipleri, ihtiyaçların önceliğine göre kademe kademe ilerlettiği yol yapım hizmetleri kapsamında Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi’nde beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

ANTAKYA EKİNCİ MAHALLESİ BETON ASFALTLI YOLUNA KAVUŞTU

Hatay’ın her ilçesinde mevsim koşullarının etkisiyle bozulan ve deforme olan yollarda can ve mal güvenliğini olumsuz etkileyecek yollarda önemli çalışmalar gerçekleştiren HBB, Ekinci Mahallesi’nde beton asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Şiddetli yağışların etkisiyle vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı yolda ivedi ve kalıcı çalışmalar gerçekleştiren ekipler, beton asfalt çalışmaları ile yolu modern ve güvenli hale getirdi.

BAŞKAN SAVAŞ’IN ULŞIMI MODERNİZE EDEN HAMLELERİ TAKDİR TOPLUYOR

Gerçekleştirilen çalışmalarla rahatlayan mahalle sakinleri ve yolu kullanan vatandaşlar sunduğu hizmetlerle sorunlara kalıcı ve hızlı çözümler üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Ekinci Mahallesi Asfalt Yola Kavuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet