Skip Navigation Links

Ortak Kullanım Alanlarına Bakım ve Onarım

HBB,yeşil alanlarda ve mesire yerlerinde huzur ve güven içerisinde vakit geçirmesi anlamında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ortak Kullanım Alanlarına Bakım ve Onarım

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde vatandaşların parklarda, yeşil alanlarda ve mesire yerlerinde huzur ve güven içerisinde vakit geçirmesi anlamında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Halkın sosyal alanlar olarak kullandığı bölgelerde düzenleme çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, bakım, temizlik, güvenlik gibi özenli hizmetleri kapsamında Dörtyol ve Payas ilçelerinde eskimiş, yıpranmış ve yetersiz durumdaki umuma açık tuvaletleri hijyenik hale getirerek, ihtiyaç noktalarında yeni tuvaletlerin yapımına başladı.

BAŞKAN SAVAŞ’IN SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA DÖRTYOL VE PAYAS’TAKİ PARKLARDA BAKIM VE TEMİZLİK FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Çok amaçlı alanlar olarak topluma hizmet eden bölgelerin bakımına, temizliğine ve güvenliğine hassasiyet gösterilmesini isteyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hareket eden HBB ekipleri, Dörtyol Yeşilköy Atatürk Parkı’nda engelli, bayan ve bay tuvaletleri ile duş ve soyunma kabinlerinin, Payas Sahil Park 2’de engelli, bayan ve bay tuvaletlerinin sezon açılmadan vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanabileceği temiz ve güvenli hale getirileceğini bildirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet