Skip Navigation Links

Ahmet Göçmen Kalbine Yenildi

Asaş Filtre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi'nde kurtarılamaya

Gündem   A+a-

Göçmen Kalbine Yenildi
 
 
 
Asaş Filtre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Filtre sektörünün duayenlerinden işadamı ve İskenderun ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Ahmet Göçmen, Pazar günü evinde kalp krizi geçirdi.
 
İlk müdahalesi Özel Palmiye Hastanesi’nde yapıldıktan sonra Antakya Özel Defne Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan müdahalenin ardından Göçmen, ambulans uçağıyla İstanbul Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan Göçmen, başta ailesi olmak üzere iş alemini yasa boğdu
 
Göçmen, 63 yaşında evli ve üç çocuk babasıydı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekilliği de yapan Göçmen, 1972 yılında kurduğu Asaş Filtre’yi bir marka haline getirerek binlerce kişiye ekmek kapısı oldu. İş hayatında sürekli gelişmeyi ve istihdamı ön planda tutarak çalışan Ahmet Göçmen, işsizliğe karşı yaptığı yatırımlarla mücadele verdi.
İstanbul’dan uçakla Hatay’a getirilecek olan Göçmen’in cenazesinin önce Sahil Evlerdeki evine götürüleceği, ardından ASAŞ Filtre fabrikasında veda töreni düzenlendikten sonra ikindi namazı sonrasında Kaptan Mehmet Paşa Camiinden kaldırılarak Karaağaç Asri Mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet