Skip Navigation Links

ATSİAD’da Kunter Kurt’la Güldürürken Düşündüren Eğitim

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) tarafından 'İş ve Özel Yaşamda Uyum ve İkna Psikolojisi” adlı eğitim düzenlendi.

ATSİAD’da Kunter Kurt’la Güldürürken Düşündüren Eğitim Web
TV

Ekonomi   A+a-

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD)  tarafından "İş ve Özel Yaşamda Uyum ve İkna Psikolojisi” adlı eğitim düzenlendi.
Anılife Otel’de gerçekleşen ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt’un katıldığı ATSİAD’ın etkinliği, iş dünyası tarafından büyük ilgi gördü.

Oldukça keyifli ve neşeli geçen sunumda herkesin katılımını sağlamaya gayret eden Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt’a, işdünyasının çeşitli deneylere eşlik etmesi neşeli anlar yaşattı.

Seminerde Kunter Kurt, insan beyninin etkin kullanımı, zorluklar karışında mücadele ve hafıza teknikleri hakkında örneklemelerden de yararlanarak eğitici bilgiler verdi.
Karşılaşılan problemlerin çözümünün beyinde olduğunu söyleyen Kunter Kurt, “Ellerimizi birleştirdiğimizde yukarıda kalan parmak çok anlam ifade ediyor. Eller bir araya geldiğinde sağ parmak yukarıda kalıyorsa sözel zekaya sahipsiniz. Eğer sol parmak yukarıda kalıyorsa sayısal zekaya sahipsiniz" diyerek, kişilerin seçimlerinin buna göre yapılması gerektiğini belirtti.
Beynin zayıf yönünü geliştirmek için düzenli olarak, kullanılmayan eller ile yazılar yazılmasının ve resimler çizilmesinin gerektiğini kaydeden Kurt, ilk başlarda iyi sonuçlar elde edilemeyeceğini, fakat bu çalışmanın en iyi olana kadar sürdürülmesi gerektiğini söyledi.
Katılımcılar tarafından ilgiyle dinlenen eğitim, ilginç dakikalara da sahne oldu. Kunter Kurt’un, küçük bir teknik ile iki kişiye yaptırdığı iplerden kurtulma deneyi başarısız olsa da büyük beğeni topladı.  

ATSİAD’da Kunter Kurt’la Güldürürken Düşündüren Eğitim  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet