Skip Navigation Links

İbadethaneler Titizlikle Temizleniyor

HBB ekipleri, il genelindeki ibadethanelerde gerçekleştirdiği titiz temizlikçalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

İbadethaneler Titizlikle TemizleniyorWeb
TV

Gündem   A+a-

DAĞDÜZÜ VE İPEK CAMİLERİ TERTEMİZ YAPILDI

 

Her dine mensup vatandaşın ibadetini gönül rahatlığıyla gerçekleştirebileceği sağlıklı ve temiz bir ortam sunan HBB ekipleri, ayrım gözetmeksizin yaptığı temizlik çalışmalarıyla ibadethanelere büyük özen gösteriyor.

 

İbadethanelerde periyodik aralıklarla temizlik hizmeti gerçekleştiren HBB ekiplerinin son adresi Yayladağı ilçesinde bulunan Dağdüzü Camii oldu. Halı yıkama makinesiyle tek tek yıkanan halıları itinayla temizleyen ekipler, hijyenik bir ortamın sağlanması anlamında caminin dış temizliğini de gerçekleştirdi. Pencere ve sütunları da özenle temizleyen HBB ekipleri, Dağdüzü halkının gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet etmelerine vesile oldu.

 

Ayrıca, Antakya ilçesi İpek Camii’nde de temizlik çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, gerçekleştirilen hizmetin halkın manevi duygularını rahatlatması açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

 

BAŞKAN SAVAŞ, YAYLADAĞILI VE ANTAKYALI HEMŞEHRİLERİNİN HAYIR DUALARINI KAZANDI

 

Dağdüzü ve İpek Camii’nde temizlik çalışmaları gerçekleştiren HBB ekiplerine Yayladağılılar ve Antakyalılar teşekkürlerini iletirken, ekipler, ilerleyen zamanlarda ibadet yerlerinin temizlik çalışmalarının devam edileceğini bildirdi.

 

Hatay genelinde ibadet yerlerinin temizliğinin itinayla gerçekleştirilmesinde ve halkın manevi duygularını önemseyen hassas çalışmalar gerçekleştirilmesine vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrilerinin hayır dualarını kazandı.

 

 

 

İbadethaneler Titizlikle Temizleniyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet