Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlaçlama Hizmeti Alımı İhalesi Yapıldı.

İskenderun Belediyesi Sınırları içerisinde bulunan 28 Mahalle, mezarlıklar ve mücavir alanlar içerisindeki köy ve yazlık siteler, belediye sınırları v

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Sınırları içerisinde bulunan 28 Mahalle, mezarlıklar ve mücavir alanlar içerisindeki köy ve yazlık siteler, belediye sınırları ve mücavir alanlardaki çöplük sahası, Feyezan Kanalı ve bataklık gibi mıntıkaların İlaçlama Hizmeti Alımı İhalesi İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde yapıldı.
Medya mensuplarının da davetli olduğu ihalede bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, “Biz İskenderun Belediyesi olarak birçok ihale gerçekleştirdik. Bu ihalelerin hepsi şeffaf olarak halkın ve basının önünde gerçekleşti. Amacımız en kaliteliyi mümkün olan en ucuz maliyetle halkımıza sunmaktır. Zaten ihalenin ruhu da budur. İskenderun’a hizmet etmek için geldik ve bunu layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum.
Şu anda yaptığımız ilaçlama hizmeti alım ihalemize toplam 7 dosya alınmış ve 3 dosya müracaat etmiştir. İhalelerin adrese teslim yapıldığı yönünde bazı yayın organlarında haberler çıkmıştır. Bu çok üzücü bir durumdur. Biz bütün ihalelerimizi basına ve halka açık olarak yapıyoruz. Öyle itham edildiği gibi adrese teslim ya da adam kayırarak ihale yapmıyoruz. Her şey İskenderun’da daha ferah, daha modern ve daha temiz bir ortamda yaşanmasını temin etmek içindir.”
Öte yandan bugüne kadar İskenderun Belediyesi bünyesinde yapılan bütün ihalelerin sonuçlarına, belediyenin resmi internet sitesi olan www.iskenderun.bel.tr adresinin “İhaleler Menüsü”nden ulaşılabileceği ifade edilirken, son yapılan ilaçlama hizmet alım ihalesinin komisyon incelemesi ve yasal bekleme süresi sonunda kamu oyuna açıklanacağı kaydedildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar