Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Antakya Atahan Pasajı Esnafı İle Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Tayfur Sökmen Caddesi Atahan Pasajı esnafı ile hizmet istişareleri

Başkan Savaş, Antakya Atahan Pasajı Esnafı İle Buluştu

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Tayfur Sökmen Caddesi Atahan Pasajı esnafı ile hizmet istişareleri kapsamında bir araya geldi.

Hemşerileri ile sorunlara çözüm üreten ve eksiklikleri tamamlayan bir anlayışla 15 ilçe genelinde hizmetler sunan Başkan Savaş, kentin ekonomik dinamikleri başta olmak üzere Hatay halkının bütünüyle fikir alışverişleri gerçekleştiriyor.

Esnafı Zora Sokan Park Sorununa Başkan Savaş’tan Hızlı Çözüm

Pasaj içinde esnaf ile bir arada gerçekleştirilen toplantı esnasında sorunları dinleyerek çözüm üretimi ve hizmet sunumu noktasında hemşerileriyle işbirliği içinde olan Başkan Savaş, vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri olan cadde üzerine araçların park edilmesi ile ilgili soruna öncelik göstererek HBB Zabıta ekiplerinin konuyla ilgileneceğini ifade etti.

Pasaj Esnafına Kilit Parke Taşı Müjdesi

Yaptığı incelemelerde pasaj içindeki yolun oldukça yıprandığını gören Başkan Savaş, esnafı rahatlatacak kilit parke taşı çalışmasının en kısa zamanda gerçekleştirilmesi için HBB ekiplerine talimat verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet