Skip Navigation Links

Başkan Culha’dan Bir Sitem ve Bir Rica !

Başkan Culha, Arsuz Nehri kenarındaki gayrimenkuller ve Arsuz’u İskenderun’a bağlayacak ikinci alternatifyol ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Culha’dan Bir Sitem ve Bir Rica !Web
TV

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Gümüş Otel’de düzenlediği basın toplantısında hizmetlerini özetlerken, yaptıkları çalışmaların yanı sıra yapacakları önemli projelerin de sunumunu yaptı.

Başkan Culha’nın basın toplantısında 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ın sorusu üzerine üzerinde hassasiyetle durduğu konulardan bir tanesi de belediyeye ait gayrimenkuller oldu. Kapanan Arsuz Belde Belediyesi’nin 30 Mart seçimlerine 2 gün kala 28 Mart 2014 tarihinde ihaleyle satışa çıkardığı nehir kenarındaki Çardak Gazinosu başta olmak üzere 3 ayrı gayrimenkulün yeniden belediyeye dönüşü için yapılan tüm hukuki mücadeleleri kaybettiklerini belirtirken, ihalede bu gayrimenkulleri alan şahıslarla yaptıkları görüşmelerin ayrıntılarına dikkat çekti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ihale sonucunda nehir kenarında bulunan gayrimenkullerin yeni sahiplerinin isimlerini vermedi ama işadamları Şekip Abacı ve Naci Uyar’ın tüm masrafların ve ödenen miktarların iadesi teklifini kabul etmediklerini, yine aynı ihalede gayrimenkullerden birini alan Arsuz Belediyesi’nin AK Parti’li Meclis Üyesi İşadamı Özcan Aslan’ın bu teklifi gönüllü olarak seve seve kabul ettiğine dikkat çekti.

Nehir kenarındaki gayrimenkullerle ilgili olarak projelerini de anlatan Başkan Culha, halka açık çay bahçesi ve sosyal tesis olarak değerlendirmek isteklerine vurgu yaptı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın üzerinde hassasiyetle durduğu bir diğer konu ise, İskenderun Arsuz Karaağaç çevre yolunun  Batıkent sitesinden itibaren 7 metrelik yol nedeniyle tıkanan bölümünün rahatlatılması için açılma çalışmaları devam eden alternatif yol oldu. Alternatif yolun ayrıntılarına dikkat çeken Başkan Culha, alternatif yolun Batıkent Sitesi’nden İskenderun Kapalı Spor Salonu kadar bölümünde İskenderun Belediyesi’nin de ciddi katkısının gerektiğini belirtirken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e bu projeye katkı vermesi için çağrıda bulundu.

Başkan Culha’dan Bir Sitem ve Bir Rica ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet