Skip Navigation Links

Kalbin Anahtarı Kavram Sohbetleri

Güncel sorunlara sahneden kavramlar ile çözüm arayan Tartan ve Kapışmak ikilisi 14 nisan’da Hatay’da

Kalbin Anahtarı Kavram Sohbetleri

Kültür Sanat   A+a-

Gazeteci- Yazar ve Televizyoncu Aynur Tartan ile Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak; “Kalbin Anahtarı” Kavram Sohbetleri Türkiye Turnesine Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) ev sahipliğinde Hatay’da devam edecek.

Türkiye’nin güncel sorunlarına kavramlar yoluyla çözüm arayan ikili, Hatay’da birlik beraberlik ve sağduyu kavramlarını ele alacak. Aynur Tartan gazeteci kimliği ile soracak, Aşkım Kapışmak uzman gözüyle anlatacak. Unutulan, zamanla içi boşaltılan kavramların yeniden hatırlatılacağı ve derinlemesine konuşulacağı sohbetlerde, sevinçlere, hüzünlere, hayatlara ortak olunacak. Mini skeçlerle hem güldürmeyi hem de düşündürmeyi amaç edinen ikili,  Hataylıları eğitici, eğlendirici, kahkaha dolu bir yolculuğa çıkaracak.

HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ OLACAK ‘KALBİN ANAHTARI’ KAVRAM SOHBETLERİ, HATAY MECLİS KÜLTÜR- SANAT MERKEZİ’NDE

Salonlara sığmayan, gittikleri her şehirde büyük ilgi ve sevgi gören Tartan ve Kapışmak ikilisi; Hataylılarla buluşacak olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederken, Türkiye’nin her köşesini dolaşmak, insanlarla dertleşmek, konuşmak ve iyilikleri paylaşmak istediklerini kaydettiler.

Sohbetlerinde özellikle kavramların hayatımızdaki önemine dikkat çeken ikili, Kavramlar bizim köklerimiz, bizi biz yapan değerlerimiz… Son zamanlarda onları unuttuk, içlerini boşalttık. Ama artık değişim zamanı! Kalplerimizin iyileştirici kavram sohbetlerine ihtiyacı var!” diyerek organizasyona gösterdiği ilgi ve sunduğu desteklerden ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ a teşekkür etti.

14 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de Hatay Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde herkese açık ve ücretsiz olan Aynur Tartan ve Aşkım Kapışmak ile ‘Kalbin Anahtarı’ Kavram Sohbetlerine Hatay halkının davetli olduğu ifade edildi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet