Skip Navigation Links

Büyük Ustaya Hüzünlü Veda

Geçtiğimiz Cumartesi günü vefat eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Cevdet Uygun’un cenazesi tören alanına götürülmek

Büyük Ustaya Hüzünlü VedaWeb
TV

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz Cumartesi günü vefat eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Cevdet Uygun’un cenazesi tören alanına götürülmek üzere bir dönem başkanlığını yaptığı Basın Merkezi binasının önüne getirildi.

Duayen gazeteciye Basın Merkezinde dualarla karşılandı. Çoğu öğrencisi olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın emekçileri, büyük ustanın na’şı önünde okunan Hatm_ı Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar eşliğinde ve el sallayarak uğurlamalarını üzüntü içinde gerçekleştirdiler. İskenderun .Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, “Yaşasaydı, yazacağı o kadar çok anısı vardı ki. O, hepimize mutlaka bir katkısı olan büyüğümüzdü. Basın Merkezi'nin alınması için elinden geleni yaptı ve başardı. Kendisini saygıyla anıyoruz. Allah Rahmet Eylesin.'' Dedi. Merhum Gazeteci Uygun’un eşi Edibe ve oğlu Fuat Uygun’un da katıldığı cenaze merasimini gazeteciler Cevdet Ağabeylerini el sallayarak ve üzerine çiçekler atarak uğurladılar. Cenaze aracı Basın Merkezinin ardından yakınlarından helallik alınmak üzere önce evine ve ardından da Kaptanpaşa Camii’ne getirildi İskenderun Kaptan Paşa Camii’nde Öğle Namazına Müteakip kılınan Cenaze Namazı’na CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Sanayi İşadamları Derneği Başkanı ve Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Gazeteci Cevdet Uygun’un meslektaşları, yakın dostları ve ailesi katıldı. Büyük Usta Gazeteci Cevdet Uygun, kılınan Cenaze Namazı’nın ardından Karaağaç Asri Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Büyük Ustaya Hüzünlü Veda videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet