Skip Navigation Links

Kilis Üniversitesi Rektörü Ziyareti

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder'i ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 
 
Kilis Üniversitesi Rektörü Ziyareti
 
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i ziyaret etti.
Ziyarette Mustafa Kemal Üniversitesi’nin hızla büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğunu Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in bu büyümeyi sürdüreceğine inandığını söyleyen Prof. Dr. İsmail Güvenç: “Öncelikle Kilis 7 Aralık Rektörü olarak Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için üniversitede bulunmaktayım. Kendisini uzun süredir tanıyoruz. Bu görevi fazlasıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Bu vesileyle yeni görevi hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder de, Rektör Güvenç’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirttiği konuşmasını şöyle tamamladı: “Kilis 7 Aralık Üniversitesi, kısa sürede önemli adımlar atarak kendilerinin yönetiminde çok değerli başarılara imza atmaktalar; özellikle yükseköğretimde uluslararasılaşma, alanında ve yabancı öğrenci kabulü ile bölgemizde yükseköğretimin cazibe merkezi haline gelmesinde çok değerli çalışmaları var. Fiziki gelişmesinin de çok hızlı ve çok güzel şekilde ilerlediğini ben müşahede ettim. Bu değerli çalışmalarının üniversitemizle işbirliği halinde sürmesini, eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme alanlarında daha yakın ve sıkı bir işbirliği yaparak bölgemizde üniversitelerin kolektif hareketiyle yükseköğretimin kalitesinin yükseltilmesi adına değerli çalışmalar yapmayı umuyoruz. Kendilerinin ziyareti vesilesiyle bu konulardaki karşılıklı fikirleri paylaşacağız. Faydalanacak olan kesimlere bu görüşmelerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet