Skip Navigation Links

Çocuklar Mutluysa Toplum Mutludur

HBB Şehir Tiyatrosu sahnelediği performanslarla alkış ve takdir topluyor

Çocuklar Mutluysa Toplum Mutludur

Kültür Sanat   A+a-

 

Hatay’da sosyal ve kültürel aktivitelerin gerçekleştirilmesine öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde kurulan HBB Şehir Tiyatrosu, il genelinde sahnelediği performanslarla alkış ve takdir topluyor.

Bünyesinde bulunan oyun salonunda bugüne kadar birçok oyunu sanatseverlerin beğenisine sunan HBB Şehir Tiyatrosu bu kez geleneksel kültürümüzün bir parçası olan kukla gösterisiyle çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

KELOĞLAN KUKLA OYUNU ÇOCUKLARA HAYVANSEVERLİK BİLİNCİ AŞILADI

Taze zihinlere sanat sevgisi aşılamayı görev edinen ve bu anlamda ortaya koyduğu çalışmalarla büyük beğeni toplayan HBB, Beyaz Dünya Kreşi öğrencilerini, Latife Hanım ile Narlıca Anaokulu öğrencilerini 7 Nisan Perşembe günü oyun salonunda ağırladı.

Keloğlan’ın gün içerisinde karşısına çıkan hayvanlar ile diyalogunun çeşitli figürler eşliğinde eğlenceli bir dille anlatıldığı kukla oyunu, aynı zamanda çocuklara hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bireyler olarak yetişmeleri bağlamında tembihlerde bulundu.

“ÇOCUKLAR MUTLUYSA TOPLUM MUTLUDUR”

Okul öncesi miniklerin nitelikli bir sanat bilgisi edinmelerini sağlamak ve toplum olma bilinci aşılayan tiyatroya olan ilgilerini arttırmak için sorular sorularak oyuna dahil edilen miniklerin cevapları eğlenceli anlar yaşanmasına vesile oldu.

Oyunun bitimiyle birlikte minikler, büyük beğeni ile izledikleri kukla oyunu kahramanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. HBB Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından balonlarla buluşturulan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

HBB Şehir Tiyatrosu her Perşembe saat 10.00 ile 14.00’da oyun salonunda minikleri misafir etmeye devam edecek

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet