Skip Navigation Links

Muhtarlar Bilgisayarlarına Kavuştu

Başkan Savaş, Antakyalı Mahalle Muhtarlarına bilgisayar dağıttı

Muhtarlar Bilgisayarlarına KavuştuWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 6 Nisan Çarşamba günü Antakya Oteli’nde gerçekleştirilen muhtarlara bilgisayar dağıtım etkinliğinde Antakya İlçesine bağlı muhtarları ile bir araya geldi.

Gerçekleşen etkinliğe Başkan Savaş’ın yanı sıra HBB Muhtarlar Derneği Başkanı Derviş Kezat,  Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu ve Antakyalı muhtarlar katılım gösterdi.

KEZAT: ANTAKYA İLÇEMİZDEKİ 95 MUHTARIMIZA BİLGİSAYAR DAĞITIYORUZ

Muhtarların yerel yönetimlerde önemli bir rolü olduğuna değinen HBB Muhtarlar Daire Başkanı Kezat, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başladığım günden beri muhtarlarımız ile istişare toplantıları gerçekleştirerek mahallelerimizin sorunlarını dinledik. En önemli sorunlarından başlayarak elimizden geldiğince muhtarlarımıza destek verdik. Hatay’ın her ilçesindeki muhtarlarımıza halkımızın sorunlarını daha yakından takip etmeleri ve bizlerle olan irtibatlarını güçlendirmek amacıyla bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdik. Bugün de Antakya ilçemizdeki 95 muhtarımıza bilgisayar dağıtımında bulunuyoruz. Bizlere verdiği destekten dolayı başta Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

GÜLCÜ: BAŞKAN SAVAŞ’IN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HİZMETLERLE HATAY’DA BİRLİK VE BERABERLİK ARTIYOR

Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Gülcü de yaptığı konuşmada, “Antakyamız birlik, beraberlik, barışın, hoşgörünün şehri olması ve ayrıca birçok medeniyeti içerisinde bulunduran dünyadaki örnek şehirlerden biridir. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle de Hatay’da birlik ve beraberlik artmaktadır. Bizler çözüm ortağı olarak Başkan Savaş’tan ilçelerimizdeki muhtarlarımıza bilgisayar talep ettik. Ve bizleri kırmayarak il genelinde her muhtarımıza bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdi. Vermiş olduğu hizmetten dolayı ona sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’IN HER İLÇESİNDE MUHTARLARIMIZLA İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Hizmet üretiminde ve sunumunda çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarlara verdiği önemi her seferinde dile getiren Başkan Savaş, “Hatay’ın her ilçesinde eşit hizmet vermek ve sorunları yerinde incelemek adına sizlerle sürekli istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Kaliteli ve kalıcı hizmetler vermek amacıyla halkımızla olan sorunlarımızı sizler sayesinde daha yakından takip ediyor ve çözüm üretiyoruz. Ortadoğu’da yaşanan savaş bizleri de maalesef derinden etkiledi. Fakat bizler birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek Hatay’a yakışır bir tavır sergiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından mahallelerine hizmet üretme anlamında teknolojinin nimetlerinden Başkan Savaş ile faydalanma imkânı yakalayan muhtarlara bilgisayarları teslim edildi.

 

 

 

 





 

Muhtarlar Bilgisayarlarına Kavuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet