Skip Navigation Links

HBB’nin Çözümleri Çiftçiyi Sevindiriyor

HBB park bahçe ve yeşil alanlar daire başkanlığı tarımsal üretimi destekliyor

HBB’nin Çözümleri Çiftçiyi SevindiriyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde tarımı desteklemek ve üreticiye katkılar sağlamak amacıyla kapsamlı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

SULAMA PROBLEMLERİNE GETİRİLEN ÇÖZÜMLER ÇİFTÇİYİ SEVİNDİRİYOR

 

Suyun tarım ve üretici için öneminin bilincinde olan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, tarım sahalarının su ile buluşması için yeni tesis inşaatına başlayarak sulama problemlerine çözümler sunuyor. Ayrıca mevcut sulama tesislerinde de verimliliği arttırmak amacıyla onarım ve ıslah çalışmaları gerçekleştiren HBB, tesislerin uzun ömürlü hale getirilmesi ve ıslah edilerek verimliliğin arttırılması noktasında çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

 

GÜZELYAYLA GÖLETİ’NDE ISLAH ÇALIŞMLARI TAMAMLANDI

 

Belen ilçesinde bulunan Güzelyayla Göleti’nde verimliliği arttırmak amacıyla menbran onarımı ve ıslah çalışmalarını tamamlayan HBB ekipleri, betonlama ve taş kaplama çalışmalarının da ilerleyen günlerde tamamlanacağı müjdeledi.

 

DÖRTYOL İLÇESİNDE 400 MM’LİK BORULARLA İSALE HATTI DÖŞENDİ

 

Dörtyol ilçesi Konaklı Mahallesi’nde 400 mm’lik borularda isale hattı döşeme çalışmalarına da başlayan ekipler, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak çiftçilerin hizmetine sunulacağını ve bu anlamda bir rahatlama sağlanacağını bildirdi.

 

KIRIKHAN CAMIZKIŞLASI’NDA TOPRAK İLETİM KANALI KONTROL ALTINA ALINACAK

 

HBB ekipleri, Kırıkhan ilçesinde Camızkışlası Mahallesi’nin içinden kontrolsüz bir şekilde geçmekte olan toprak iletim kanalının tabanı 1 metre, ağız açıklığı 3 metre olan beton trapez kanalı ile kaplanarak kontrol altına alınacağını belirtti.

 

SAMANDAĞ’DA SU ARKLARI TEMİZLENDİ

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda vatandaşların sorunlarını dinleyerek çalışmalarını ilçe ilçe devam ettiren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri ayrıca Samandağ ilçesinde kurulan özel bir ekip tarafından sulama arklarının temizliğini de gerçekleştirdi.

 

 

HBB’nin Çözümleri Çiftçiyi Sevindiriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet