Skip Navigation Links

Dörtyol Kaymakamlığından Dörtyol Tanıtım Filmi

Dörtyol Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından Dörtyol'un genel tanıtımına katkı sağlayacak belgesel

Gündem   A+a-

 
 
 
 
Dörtyol Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından Dörtyol'un genel tanıtımına katkı sağlayacak belgesel film hazırlanacak.
 
Sponsorluğunu Dörtyol Haddeciler ve Sanayiciler Derneği Başkanı Osman Tufan’ın üslendiği tanıtım filminde;Dörtyol’un tarihi,kültürel,sanayi ve turizm konularına yer verileceği bildirildi.
 
Dörtyol kaymakamlığı Proje Ofisi koordinatörü Abdullah Akkoyunlu tanıtım filmi ile ilgili yaptığı açıklamada;
Dörtyol’un tarihi, fiziki ve coğrafi yapısı, iklim ve bitki örtüsü , kültür ve turizmi anlatılacaktır. Tarihi ve turistik mekanlar, doğal güzellikler, ilçenin geçim kaynakları, el sanatları, yöresel yemekler, yöresel kıyafetler, düğünler, müzikler, halk oyunları, maniler...
Ayrıca Dörtyol İlçesinde yetişmiş ünlülerden ismen de olsa bahsedilecektir.dedi,
Akkoyunlu; “Hazırlanacak olan tanıtım filmiyle Dörtyol İlçesini geniş kitlelere tanıtmayı, bu yöreyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri arttırmayı, Dörtyol'un daha bilinir bir isim olmasını ve bu yönde çalışmalarını arttırmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Film Dörtyol'da yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar için de bir rehber niteliği taşıyacağını,sözlerine ekledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet