Skip Navigation Links

Kurtlar Vadisi Ekibi İskenderun'da...

KURTLAR VADİSİ PUSU ekibi, İskenderun'da yarın film çekimlerine başlıyor.

Kurtlar Vadisi Ekibi İskenderun'da...

Gündem   A+a-

KURTLAR VADİSİ PUSU ekibi, İskenderun'da yarın film çekimlerine başlıyor. Dizinin 105 kişilik güncel oyuncu kadrosu ve teknik ekibi dün akşam adı şimdilik gizli tutulan İskenderun'daki çok yıldızlı bir otele yerleşti. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ısrarlı sorularım sonrasında "İskenderun çekimlerimiz yaklaşık 25 gün gün sürecek. İskenderun Balıkçı Barınağı, Sarımazı, Soğukoluk, Belen geçidi ve Çankaya Mezarlığındaki çekimlerimizin ardından, Arsuz'da da üç günlük çekim yapacağız. Daha sonra 20 günlük bir çekim içinde Antakya'da olacağız. Hatay Valiliğinden film çekimi için gerekli izinleri aldık. Bizlere büyük kolaylık sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e çok teşekkür ediyorum. Daha önce Tarsus'ta diziyi çekmiştik. Bu kez İskenderun ve Hatay'ı tercih ettik. İskenderun çekimlerimiz sırasında, İskenderun yaşayanlarından bazılarına da dizi de rol vereceğiz. Gittiğimiz her yerde izleyenlerimiz ve sevenlerimizle kaynaşmak ana prensimizdir" diye konuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu film ekibinin İskenderun'da olduğun tam anlamıyla duyulmasından sonra dizi oyuncularının kaldıkları çok yıldızlı otel önünde ve dizinin çekileceği mekanlarda izdiham olması bekleniliyor. 
Böylesi bir çalışmanın İskenderun ve Hatay için yararlı olacağı inancındayım. Ancak güncel tarihimiz 1 Nisan 2016 ve elbette bu da benim 1 Nisan şakam... Dolayısıyla bu haberim gerçek değil ve sadece Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını heyecanlandırmak adına kaleme alınmış satırlardır. 1 Nisan Şaka Günü'nüz kutlu olsun...

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet