Skip Navigation Links

Asri Mezarlığa bugüne kadar görülmemiş bir bakım yapılıyor

İskenderun Belediyesi tarafından, önümüzdeki Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesinde, mezarlıklara bakım çalışması yapıldı.

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi tarafından, önümüzdeki Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesinde, mezarlıklara bakım çalışması yapıldı.

İskenderun Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü görevine yeni getirilen Mehmet Reyhani’nin ilk işi, otların arasında kaybolmuş mezarlıkları gün yüzüne çıkarıp, vatandaşların ziyaretlerini kolaylaştırmak oldu. Asri Mezarlığı’nda 17 kişilik bir ekiple hummalı bir çalıyma yürüten Mezarlık Müdürü Mehmet Reyhani, Anneler Günü öncesi temizlik işlerini bitirip, bugüne kadar hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri evlatlarının dualarıyla buluştururken güzel bir ortam hazırlamayı amaçladıklarını söyledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen bakım çalışması ile mezarlıklardaki uzamış otlar biçilerek temizlendi.
Anneler Günü dolayısı ile mezarlıkların bakımı ile çevre düzenlemesi yapıldığını belirten Park Bahçe Müdürü İbrahim Dere ile Mezarlık Müdürlüğü görevine yeni getirilen Mehmet Reyhani, "Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü öncesinde, Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarımızı bakım çalışmasından geçirmek istedik. Vatandaşlarımızın yaşamını yitirmiş olan annelerini ve yakınlarının mezarlarını bakımı yapılmış bir şekilde ziyaret etmelerini istedik” şeklinde konuştular.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet