Skip Navigation Links

2 Günde 4 Şehit !! Başın Sağolsun Hatay..

Hatay’a şehit haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor.

2 Günde 4 Şehit !! Başın Sağolsun Hatay..

Gündem   A+a-

Hatay’a şehit haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz Cumartesi Günü Hatay Reyhanlı’ya Uzman Çavuş Bilal Kurtoğlu’nun şehit haberi ve ardından Pazar günü Dörtyol’a gelen Özel Harekât Polisi Komiser Yardımcısı Ayhan Kıymacı ile bugün öğle saatlerinde Kırıkhan’a Hidayet Atmış  ve Hassalı şehit Halit Halal’ın acı haberi geldi.

Saatler 16.00’a gelirken bir şehit ailesine daha ateş düştü. 2 günde 4 şehit haberi alan Hatay’da yaşanan üzüntü ve yasın tarifi yok.
Tarifsiz üzüntü yaşayan Hatay halkı, teröristlerle girilen çatışmalarda şehit düşen asker ve polislerin acısını yaşıyor.

Kırıkhanlı Şehit Atmış 3 Çocuk Babasıydı..

Mardin Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Hidayet Atmış'ın Hatay'daki babaevinde yas var.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Hidayet Atmış'ın Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.

Kodallı Mahallesi'ndeki şehit Atmış'ın (37) babaevine gelen yetkililer, baba Hacı ile anne Meryem Atmış'a acı haberi verdi.
Oğullarının şehit olduğu haberini alan anne ve babayı eve gelen yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin ailesinin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Hidayet Atmış'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Hassa'da Yas Var !!

Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda, teröristlerce yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda şehit olan Özel Harekat Polisi Halit Halal’ın baba ocağına ateş düştü.

Özel Harekat Polisi Halit Halal (30), Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda şehit oldu.

Askeri yetkililer, Hatay’ın Hassa ilçesi Akkürek Mahallesi’nde oturan ailesine acı haberi öğle saatlerinde verdi.
Baba Mevlüt ve anne Fatma Halal acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileyi komşuları ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet