Skip Navigation Links

Arsuz Fotoğraflara Yansıdı

'Arsuz'da en güzel kare' konulu 1. Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması'nın sonucu ilçenin üç özelliğini bir kez daha pekiştirdi

Arsuz Fotoğraflara Yansıdı

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi'nin Hatay Fotoğraf Kulübü işbirliğiyle ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak ve kente ait bir görsel bellek oluşturmak amacıyla  düzenlediği  "Arsuz'da en güzel kare" konulu 1. Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.  Arsuz'un güzelliklerini objektiflerine yansıtan 37 fotoğrafçının 91 eserinin değerlendirildiği  yarışmada seçici Kurul, ilk üç eseri belirledikten sonra, 27 adet eseri de sergilenmeye layık gördü.  Dereceye girenlerin tam altın, yarım altın ve çeyrek altınla ödüllendirileceği yarışmada birinciliği Mehmet Aslan, ikinciliği Mustafa Kara ve üçüncülüğü ise Meriç Aktar kazandı. Turizm, tarım ve hayvancılık kenti olan Arsuz'un üç özelliğinin de ilk üç fotoğrafa yansıdığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri,  hazırlanan Arsuz 2. Bahar Şenliği Etkinlikleri kapsamında 7 Nisan 2016 Perşembe günü Saat: 11.00'te Gözcüler Çok Amaçlı Salon'da yapılacak olan sergi açılışının ardından takdim edilecek.

Yarışmada birinciliği elde eden Mehmet Aslan'ın çektiği fotoğraf Türkiye'de maydanoz üretimi açısından son derece önemli bir potansiyele sahip olan Arsuz'un bu özelliğini daha da pekiştirirken, ikinci seçilen Mustafa Kara'nın fotoğrafı tarım sektörü kadar ön plana çıkmayan hayvancılığı, üçüncü seçilen Meriç Aktar'ın fotoğrafı da denizi, güneşi ve kumsalıyla övülmeye değer güzellikleri bünyesinde barındıran ve turizm konusunda ciddi atılımlar yapılan ilçenin güzelliklerini fotoğraflara yansıttı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet