Skip Navigation Links

Gazeteciler İskenderun’a Hayran Kaldı

Türkiye’nin dört bucağından gelen yaklaşık 100 Gazeteciler Cemiyet Başkanı, eş ve çocukları, İskenderun’u çok sevdiler.

Gazeteciler İskenderun’a Hayran KaldıWeb
TV

Gündem   A+a-

“İskenderun’a Mutlaka Bir Daha Gelmeliyiz”
 

Türkiye’nin dört bucağından gelen yaklaşık 100 Gazeteciler Cemiyet Başkanı, eş ve çocukları, İskenderun’u çok sevdiler.
 

Havanın güneşli olmasından da faydalanan konuklar, sahil boyu yürüyüş yaptılar. İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyelerinin refakat ettiği konuklar, İskenderun sahilinin güzelliğine hayran kaldılar. İGC Başkanı Cıncık’ın eşi Yasemin Cıncık da eş ve çocuklar ile yürüyüşe katıldı.
 

Başkan Seyfi Dingil ‘’Hoşgeldiniz’’dedi
 

Yürüyüş sırasında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil sahilde konuklara Hoşgeldiniz diyerek sohbet etti. Seyfi Dingil, hatıra fotoğrafı da çekildiği konuklara ‘’Reyhanlı da Şehidimizin cenazesine katılacağım için sizlere fazla zaman ayıramıyorum. İskenderun’umuza her zaman bekliyoruz. Sizleri ağırlamaktan mutlu oluruz’’dedi.
 

Perihan Savaş Sürprizi
 

Gazeteciler yürüyüş sırasında açılışı yapılan Break Cafe’ye çay içmek üzere girdiklerinde ünlü sanatçı Perihan Savaş ile karşılaştılar Savaş ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

Yelken Kulübü’nde Balık İkramı
 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olarak İskenderun’a İGC’nin konuğu olarak gelen Cemiyet Başkanları, eşleri ve çocuklarına Yelken Kulübü’nde öğle yemeği ikram edildi.
Yöresel mezelerin de sunulduğu yemeğin ana menüsü balık oldu. Yemek sonunda ise Hatay’ın ünlü tatlısı künefe sunuldu.
 

Yelken Kulübü’ndeki programda İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın,İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İTSO Başkanı Levent Yılmaz da konukları yalnız bırakmadılar. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da, bir süre konuklarla sohbet ettikten sonra Şehidimizin cenazesine katılmak üzere Reyhanlı’ya gittiler.
 

Vurucu Konuklarla Sohbet Etti
 

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Yelken Kulübü'nde gazetecilerle yakından ilgilendi. Belen hakkında bilgiler de veren Vurucu, ''zamanınız olsaydı sizleri ilçemizde de ağırlamaktan mutlu olurduk."dedi. 
 

Plaket Takdimi
 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan anı plaketini Kaymakam Hasan Özyiğit , Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı’ya verdi. Kolaylı’ya ayrıca Belediye Başkanı Seyfi Dingil adına Basın Müdürü Muhsin Cerrahoğlu da bir anı tabağı hediye etti. 
 

Bol Bol Fotoğraf Çekildi
 

İskenderun’da İGC tarafından ağırlanan Cemiyet Başkanları, eş ve çocukları, havanın güzelliğinden de yararlanarak bol bol fotoğraf çektirdiler.
 

Hediyeler Verildi
 

Konuklara Yelken Kulübü’ndeki yemekten sonra kentten ayrılırken İGC, İskenderun Belediyesi, Belen Belediyesi, İsdemir’in hazırladığı hediyeler verildi. Hediyeler arasında yöremize ait lezzetler ağırlıktaydı.
 

Kolaylı Teşekkür Etti
 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, İGC'nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyondan çok memnun kaldıklarını, bu nedenle İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu'na, İskenderun ve Belen kent yöneticilerine çok teşekkür ettiğini bildirdi.

Gazeteciler İskenderun’a Hayran Kaldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet