Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belediye Başkanlığına Mehmet Taş Vekalet Ediyor

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un Fransa’nın Cannes Kentinde olacağı süre zarfında Dörtyol Belediye Başkanlığına MHP Meclis Üyesi Mehmet Taş

Belediye Başkanlığına Mehmet Taş Vekalet Ediyor

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un Fransa’nın Cannes Kentinde olacağı süre zarfında Dörtyol Belediye Başkanlığına MHP Meclis Üyesi Mehmet Taş vekalet edecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda 14-18 Mart 2016 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes Kentinde yapılacak olan 2016 yılı Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarına katılmak üzere Dörtyol Belediye Meclisinden aldığı yetkiyle izinli sayılan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy bu tarihler arasında vekaleten MHP Meclis Üyesi Mehmet Taş’ı görevlendirdi.

Dün sabah itibariyle Belediye Başkan Vekaletini yürütmeye başlayan Mehmet Taş sabah saatlerinde önce ziyaretçilerini kabul etti, ardından vatandaşların sorunlarını dinledi ve belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için gerekli talimatları verdikten sonra Konya’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Polis Memuru Hilmi Tunahan Keskin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MHP Meclis Üyesi ve Dörtyol Belediye Başkan Vekili Mehmet Taş öğleden sonraki programını ise 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlık çalışanlarına ayırdı.

Toplum ve Halk Sağlığı Merkezleri ile Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden Başkan Vekili Taş bu kapsamda son ziyaretini ise Dörtyol Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Takış ve Hastane hekimlerine yaptı.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş