Skip Navigation Links

ASAŞ Spor'a Kadın Antrenörler..

Teknik Direktör Halit Ersoy ile çalışmalara başlayan kadın antrenörler minik futbolculara yararlı olacakları yönünde görüşler ağırlık basıyor..

ASAŞ Spor'a Kadın Antrenörler..

Spor   A+a-

2015-2016 Futbol Sezonu Hatay Amatör Kümede mücadele eden İskenderun ASAŞ Spor'un Futbol Okulu çalışmalarını İskenderun Belediyene ait sahil kısmındaki Spor tesislerinde bölgemizin genç ve deneyimli Teknik Direktörlerinden Halit Ersoy nezaretinde sürdürüyor. Kış ayı olmasına rağmen Cumartesi ve Pazar günleri çalışmalarını sürdüren genç futbolcular, okulların kapanmasıyla birlikte çalışma günlerini haftada 5 güne çıkartacak.

Minik Öğrencilere Bayan Antrenörler...                                  

Türk Futboluna yaptığı başarılı hizmetleriyle tanıdığımız ASAŞ Filtre Sanayi yönetim kurulu üyesi ve ASAŞ Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, genç yeteneklerin çalışmalarını daha iyi ortamda yapmaları için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünde öğrenimlerini gören Ayşe Koç ile Fatma Ercan adındaki iki bayan öğrencileri antrenörlük yapmaları için kulübün antrenmanlarına davet etti. Teknik Direktör Halit Ersoy ile çalışmalara başlayan çiçeği burnunda yeni Antrenörler Ayşe Koç ile Fatma Ercan'ın minik futbolculara antrenmanlarda yararlı olacakları yönünde görüşler ağırlık basıyor..

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet