Skip Navigation Links

Okullar Çiçek Bahçesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelindeki eğitim kurumlarının daha iyi

Okullar Çiçek Bahçesi

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelindeki eğitim kurumlarının daha iyi fiziki koşullara sahip olabilmesi için hizmetlerine devam ediyor.

Eğitim ve öğretime verdiği desteklerle Hatay’daki eğitim kalitesinin yükselmesine öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, Dörtyol ilçesinde buluna TUFAN Koleji, Konaklı İlkokulu, Nurettin Baransel İlkokulu ve Cennet Ana Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde toplam 140 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

İL GENELİNDEKİ OKULLARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, okullardan gelen talepler üzerine fidan dikiminin yanı sıra bank, çöp kovası, çocuk oyun grubu gibi ihtiyaçları da giderdi.

HBB ekipleri, Başkan Savaş’ın eğitime verdiği hassasiyet doğrultusunda geleceğimiz olan çocukların eğitim gördüğü kurumlara destek vermeye devam edileceğini bildirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet