Skip Navigation Links

Rektör Güder'e Tebrik Ziyareti

Türk Asya Stratejik Araştırma Merkezi (TASAM) tarafından ''Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat'' ödülünü alan Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Pr

Gündem   A+a-

 
Rektör Güder'e tebrik ziyareti
 
Türk Asya Stratejik Araştırma Merkezi (TASAM) tarafından ''Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat'' ödülünü alan Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder'e tebrik ziyareti gerçekleştirildi.
Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Semih Erdoğan ile bazı kurum, kuruluş, oda ve dernek temsilcilerinden oluşan bir heyet, Rektör Güder'i makamında ziyaret etti.
Vali Lekesiz, ziyarette yaptığı konuşmada, daha öce Başkan Savaş'ın aldığı bu ödülün kendilerini gururlandırdığını, kentteki birlik ve beraberlik içerisinde çalışma kültürünün başarının elde edilmesinde etkili olduğunu söyledi.
MKÜ'nün, valilik tarafından yürütülen birçok projeye önemli katkı sunduğunun altını çizen Lekesiz, hem üniversitenin hem de diğer kurum ve kuruluşların Hatay'ı ulusal ve küresel anlamda hak ettiği yere getirmek için çok ciddi çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.
Lekesiz, kentte heyecan verici gelişmeler yaşandığını vurgulayarak, bu başarının elde edilmesinde katkısı bulunan tüm akademisyen ve çalışanları tebrik ettiğini kaydetti.
Rektör Güder ise stratejik çalışmalar ve sanat, kültür, siyaset gibi alanlarda yürüttükleri çeşitli organizasyonlarla ülkeye ve kente katkı sunacak çalışmalara imza attıklarını ifade etti.
Kentte ikincisi düzenlenen Uluslararası Ortadoğu Kongresi kapsamında Hatay'ın tanıtımına katkı sunmak amacıyla birçok etkinlik düzenlendiğini belirten Güder, bu etkinliğin düzenlenmesinde önemli rol alan TASAM'ın farkı alanlarda ödüller verdiğini ''Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat'' ödülünün de Türkiye'de kendisinden başka 5 kişiye daha verildiğini söyledi.
Güder, bu ödülü kente katkı sunmak için çalışan herkes adına aldığını, tek başına böyle bir ödül almasının mümkün olmadığını kaydetti.
Ziyarette Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Hayrettin Çolakoğlu, Antakya Yahudi Cemaati Vakfı Başkanı Şaul Cenudioğlu ile oda ve dernek temsilcileri de bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet