Skip Navigation Links

Resimlerle Atatürk

Her sene 10 Kasım'da geleneksel hale dönüşen Atalar Koleji'nin 'Atatürk Fotoğrafları' resim sergisi açıldı.

Gündem   A+a-

Resimlerle Atatürk
 
Her sene 10 Kasım’da geleneksel hale dönüşen Atalar Koleji’nin ‘Atatürk Fotoğrafları’ resim sergisi açıldı.
Her 10 Kasım günü Atatürk’ü Anma haftası etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 6. düzenlenen ‘Atatürk Fotoğrafları’ sergisi Prime Mall AVM de açıldı.
Serginin açılışına İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Aygen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergisinin açılış kurdelesini Serginin açılışına İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Prime Mall AVM Müdürü Arzu Özerdem ve Atalar Koleji Lise Müdürü Fehmi Gürpınar gerçekleşti.
Sergi alanında konuşma yapan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su: “Bugün Ulu Önder Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız gün. Bugün de böyle anlamlı bir sergide, ‘Fotoğraflarla Atatürk’ sergisinde beraber olmanın güzelliğini yaşıyoruz. Bu sergiyi gezerken tarihe dalıyorsunuz. Geçmişten bugüne kadar Atatürk’ün ülkemiz için yaptıklarını tarih sayfası içersinde gezmiş oluyorsunuz. Atatürk2ün hayatını inceledikçe, onu daha iyi anladıkça, yarınlar için çok daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle de bu sergiyi gerçekleştiren Atalar Koleji’ne teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Payas Belediye başkanı Bekir Altan ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman Atatürk’le ilgili düşüncelerin yazıldığı anı defterine düşüncelerini yazdılar.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet