Skip Navigation Links

MMK'da Sendikalar ve İş Kanunu Eğitimi Semineri

İş Kanunu Ve Sendikalar Kanunu eğitim Semineri Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül Önderliğin

MMK'da Sendikalar ve İş Kanunu Eğitimi Semineri

Gündem   A+a-

İş Kanunu Ve Sendikalar Kanunu eğitim Semineri Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül Önderliğinde Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki MMK Metalurji Fabrikası’nda Yapıldı

 

Seminere Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik İş Sendikası Genel Merkez Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Recep Akyel, İskenderun Şube Yöneticileri Mehmet Güngör, Murat Kayış, Rıfat Alpboğan Ve MMK Metalurji İşyeri Temsilcileri Ve Delegeleri katıldılar.

Seminere, ODTÜ öğretim üyesi ve ülkemizin sendika konularındaki duayeni Yıldırım Koç eğitmen olarak katıldı. Seminerde ülkemizdeki iş sağlığı güvenliği ve sendikacılık hakkında yasal prosedürlerin eğitimi verildi.

Seminere Katılan Genel Başkan Cengiz Gül, ODTÜ Öğretim üyesi Yıldırım Koç ve diğer katılımcılar MMK Metalurji işçileriyle beraber öğle yemeğinde bir araya geldiler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet