Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aktuğ Ailesinin Acısına Sevenleri Ortak Oldu…

Ufuk Aktuğ ile ailesinin acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Aktuğ Ailesinin Acısına Sevenleri Ortak Oldu…

Medya   A+a-

 Annesi merhume Fahriye Aktuğ’u toprağa verirken, cenazeye katılmak için Aydın’dan İskenderun’a geldikleri sırada araçları kaza yapan kayınbabası Hüdaverdi Günay’ı da kaybetmenin acısını yaşayan Gazeteci Ufuk Aktuğ ile ailesinin acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

 

      Bir gün arayla önce annesini, ardından da kayınbabası Hüdaverdi Günay’ı toprağa veren Gazeteci Ufuk Aktuğ taziyeleri annesinin Piri Reis Mahallesindeki evinin önündeki taziye çadırında kabul etti. Aktuğ ile ailesinin acı gününde bürokratından, siyasetçisine, meslektaşı gazetecilerden, toplumun her kesiminden çok sayıda seveni ziyaretleriyle çifte acıya ortak oldular.

 

      Ak Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Fevzi Şanverdi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin CHP Milletvekili adayı olan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, aynı zamanda Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Bilin, iş ve siyaset dünyasının tanınmış simaları, gazeteciler, sevenleri, yakın dostları akrabaları Ufuk Aktuğ ile ailesini acı günlerinde yalnız bırakmadı.

 

      Dün Akşam namazı sonrasında merhume Fahriye Aktuğ’un vefatının üçüncü günü dolayısıyla ruhuna atfen Piri Reis Mahallesi 163 Sokaktaki evlerinin önünde Mevlit-i şerif okutuldu. Gazeteci Ufuk Aktuğ’un annesinin cenazesine katılmak üzere İskenderun’a gelirken Konya Karapınar’da trafik kazası sonucu yaşamını yitiren kayınbabası Hüdaverdi Günay’ın da ruhuna Yasin-i şerif ve dualar okundu.    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş