Skip Navigation Links

Gözyaşları Kocadölü İçin Aktı..

Geçtiğimiz günlerde İskenderun Dumlupınar Mahallesi'nde uyuşturucu tacirlerini mahalleden kovmak isterken girdiği kavgada ağır yaralanan Mehmet Emin K

Gündem   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü’nün kardeşi olan Mehmet Emin Kocadölü’nün cenazesi Dumlupınar Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakip İskenderun Belediyesi Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
Cenaze namazı öncesi taziyeleri camii avlusunda kabul eden İTSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü’nün ayakta durmakta zorlandığı gözlenirken, aynı zamanda metanetini de koruduğu dikkat çekti.
Cenaze töreninde bir çok kişi yüksek sesle uyuşturucu tacirlerine lanet yağdırırken, polisin ve yargının daha hızlı çalışması ve İskenderun’da zehir tacirlerine nefes aldırmamaları istendi.
Cenaze törenine, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu ve Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, AK Parti Hatay İl Genel Meclis Üyesi Emin Dönmez, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Uğur Ateş, AK Parti’nin geçmiş dönem belediye başkan adayı Seyfi Dingil, İşadamı Nuri Üysen, İşadamı Ali Tekten başta olmak üzere bölgenin çok sayıda saygın işadamı ve siyasetçisi katıldı.
Kocadölü ailesinin yıllardır İskenderun’da uyuşturucu kullanımına karşı verdikleri mücadele biliniyor ve yaptıkları etkinlikler de takdirle izleniyordu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet