Skip Navigation Links

Kalın Bağırsak Kanseri Hastasına Başarılı Operasyon

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kalın bağırsak kanseri hastasına Başarılı Operasyon yapıldı.

Kalın Bağırsak Kanseri Hastasına Başarılı Operasyon

Sağlık   A+a-

   Hatay’ın İskenderun ilçesinde kalın bağırsak kanseri belirlenen 71 yaşındaki Mehmet Keskin Özel Palmiye Hastanesi’nde Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile ekibi tarafından başarılı bir cerrahi operasyon gerçekleştirildi.  

 

      Hastaneye makatta kanama, karın ağrısı şikâyetleriyle geldiği belirtilen 71 yaşındaki Mehmet Keskin adlı hastaya yapılan tetkikler ve kolonoskopik incelemeler sonucu (kalın bağırsak) kanseri teşhisi konuldu. Gerekli hazırlık aşamasından sonra hastanın ameliyata alındığı ve son derece başarılı bir operasyon ile cerrahi tedavisinin gerçekleştirildiğini belirten Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu ameliyat sonrası gerekli takip ve tedavinin başarı ile tamamlandığını söyledi.

 

      Hastanın cerrahi açıdan sağlığına kavuşmuş vaziyette onkolojik tedavi önerilerek taburcu edildiğini kaydeden Op. Dr. Şahutoğlu “Günümüz koşullarında dünyada her yıl 14 milyon insanın kansere yakalanmakta ve 8 milyon kişinin kanser nedeniyle hayatını kaybettiği bir süreçte, insanların bu yöndeki rutin inceleme ve tetkiklerini ilgili sağlık kuruluşunda yaptırmasının önemi ciddi olarak artmaktadır. Kadınlarda en sık meme, erkeklerde akciğer kanserinin görüldüğü bir süreçte tüm kanser türlerinin topluca 1/4 ini ve tüm kanser ölümlerinin de ne yazık ki 1/3 ini sindirim sistemi kanserleri oluşturmaktadır” diye konuştu.

     

      Başarılı bir operasyon geçiren 71 yaşındaki Mehmet Keskin de, “Sayın Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu zaten uzun yıllardır tanıyoruz, aile doktorumuzdur. Kendimi onun şifalı ellerine gönül rahatlığı ile teslim ettim. Çok şükür yapılan güzel bir ameliyatla sağlığıma kavuştum. Yakın ilgisi, samimiyeti ve başarılı müdahalesinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet