Skip Navigation Links

'İşçilerimiz, başımızın tacıdır'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, emekli olan 3 işçiye emeklilik ikramiyelerini törenle dağıttı

'İşçilerimiz, başımızın tacıdır'

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediyenin çeşitli kademelerinde çalışarak emekliliğe hak kazanan 3 işçiye kıdem tazminatları ve çalıştıkları süredeki sosyal haklarından doğan alacaklarını törenle dağıttı. Verdikleri hizmetlerden dolayı emekliye ayrılan işçilere teşekkür plaketi de veren Başkan Culha, işçi kadar işçi haklarının da önemli olduğunu belirterek, belediyenin kapısının emeklilik yaşamlarında da her zaman kendilerine açık olduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.

Emekli olan personele sivil hayatlarında başarılar dileyen Başkan Nazım Culha, "Emek en yüce değerdir ilkesinden yola çıkarak, emekliliğe hak kazanan 3 işçimize kıdem tazminatlarını alın terleri kurumadan dağıtmanın sevincini yaşıyoruz. 25 yıllık hizmet uzun bir süreç. Ne mutlu size ki bu günleri görebildiniz. Allah bütün çalışanlara sağlıkla bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Burada aldığınız çek ananızın ak sütü gibi helaldir. Şahsen yakinen de tanıdığımız arkadaşlarımızsınız. İşçinin alın teri kurumadan emeğini vermek bağlamında hemen hazırlıkların yapılması talimatını verdik. Kapımız size her zaman açık.  Sizler başımızın tacısınız. Bize döndüğünüz her talepte yanınızdayız. Sivil hayatınızda ve emekliliğinizde size güzel günler diliyorum" dedi.

Emekliye ayrılan personellerde  kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya teşekkür etti. Başkan Culha, emekli olan 3 işçiye kıdem tazminatları ile teşekkür plaketlerini dağıttıktan sonra, hatıra fotoğrafı çektirdi.

arsuz ıkramıye.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet