Skip Navigation Links

Nuri Üysen Ortaokulu Can Suyu Olacak

Nuri Üysen tarafından Numune mahallesinde yaptırılacak olan 32 derslikli ortaokulun yer tahsisi gerçekleştirildi.

Nuri Üysen Ortaokulu Can Suyu Olacak

Eğitim   A+a-

İskenderun Yükseliş Koleji Kurucu ortağı ve Üysen Gurup yönetim kurulu başkanı Nuri Üysen tarafından Numune mahallesinde yaptırılacak olan 32 derslikli ortaokulun yer tahsisi gerçekleştirildi.

 

 

 

Hayırsever iş adamı Nuri Üysen tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek olan 32 derslikli ortaokulun yapımı için geçtiğimiz günlerde Hatay Valisi Ercan Topaca ile gerçekleştirilen protokol imza töreninin ardından arsa tahsisi yapıldı. Numune mahallesinde bulunan ve son olarak MKÜ Turizm otelcilik yüksek okulu olarak hizmet verdikten sonra Hatay il Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen arazi üzerine yapılacak okul ile ilgili yer tahsis çalışmaları İl ve ilçe milli eğitim yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Özel Yükseliş Koleji Kurucu ortakları Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç ile İskenderun ilçe Milli eğitim müdürü Ahmet Güven’in katıldığı incelemenin ardından ilçe milli eğitim müdürlüğünde okul yerinin tahsisi ile ilgili imzalar atıldı.

 

Nuri Üysen Ortaokulu Can suyu olacak

 

İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven “buraya yapılacak okul bölgenin eğitim ihtiyacına can suyu olacaktır. Şu anda bu bölgenin öğrencileri 4 ayrı okula kaydırılıyor ve bu okullara önemli ölçüde yük biniyor. Nuri Üysen Ortaokulu’nun eğitime başlaması ile birlikte bölgenin önemli bir eğitim açığı kapanmış olacaktır” şeklinde konuştu.

EĞİTİM GERİ DÖNÜŞÜ EN YÜKSEK YATIRIMDIR

 

 

İskenderun Yükseliş Koleji Kurucu ortağı ve Üysen Gurup yönetim kurulu başkanı Nuri Üysen ise yaptığı konuşmada eğitime yapılan yatırımın insan oğluna yapılan en büyük ve geri dönüşü çok ciddi anlamda büyük bir yatırımdır.

Herkesin yaşamı boyunca birtakım ideal ve amaçları vardır Ben eski bir eğitimciyim. 14 yıl eğitimci olarak hizmet verdim. Gençliğimden beri idealim bir cami ve bir okul yaptırmaktı. Camiyi yaptırmak nasip oldu, inşallah okulu da tamamlayarak baki kalan bu kubbeye hoş bir seda bırakacağım. İnşallah en kısa zamanda temelini atacağımız bu okulu eğitim öğretime açacağız’’ dedi.

 

İskenderun İlçesi Şevre (Numune) Mahallesi’nde yapılacak olan 32 derslikli Nuri Üysen Ortaokulu’nda fen laboratuvarı, sığınak, spor salonu, rehberlik odaları, kütüphane ve konferans salonu gibi birçok alan mevcut olacak.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet