Skip Navigation Links

Depremzedeleri En İyi Şekilde Ağırlayacağız

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun'a gelen depremzede sayısının 174 olduğunu belirterek, 'Depremzedeleri en iyi şekilde ağırlayacağız' dedi.

Gündem   A+a-

 
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun'a gelen depremzede sayısının 174 olduğunu belirterek, "Depremzedeleri en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi. 
Lekesiz, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, Van'da meydana gelen depremlerden zarar gören vatandaşlardan 174'ünün, İskenderun'da Hatay İl Özel İdare Kampına yerleştirildiklerini söyledi.
İlk etapta Van'dan 98 depremzedenin İskenderun'a geldiğini belirten Lekesiz, daha sonra bu sayının yeni gelenlerle arttığını ifade etti.
Lekesiz, depremzedelerin sağlık ve eğitim dahil tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, şöyle konuştu: "Depremzedeleri en iyi şekilde ağırlayacağız. Millet olmak dayanışmayı gerektirir. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Şuan İskenderun'a bulunan 55 depremzede çocuk da eğitimlerine devam ediyor. Depremzedelerle ilgili konular İskenderun Kaymakamlığı tarafından yürütülüyor"
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet