Skip Navigation Links

Bu Gurur Ali Uysal’a Yeter ..

Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın merhume annesi adına yaptırdığı 24 derslikli Hanife Uysal Ortaokulu’na görkemli açılış.

Bu Gurur Ali Uysal’a Yeter ..Web
TV

Gündem   A+a-

Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın merhume annesi Hanife Uysal adına yaptırdığı 24 derslikli Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılışı Hatay Valisi Ercan Topaca ve AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri  Orhan Karasayar başta olmak üzere, Hatay’ın üst düzey protokolü ile işdünyasından önemli isimlerin katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Hatay Büşükşehir Belediyesi ise Başkan Vekili Serdar Güven tarafından temsil edildi.

Hatay’ın en üst düzey isimlerinin açılışa katılması ise Hayırsever İşadamı Ali Uysal ve ailesinde ayrı bir gurur ve mutluluğa neden oldu.

Okulun iç ve dış düzenlemelerinde ve her türlü donanımın eğitim-öğretim katkı sunmasında hiçbir masraftan kaçınmayan Hayırsever İşadamı Ali Uysal, okulun dış cephesine yazdırdığı İstiklal Marşı ile de ayrıca takdir topladı.

Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, eşi Şennur Uysal, Oğlu Uysal Group Genel Koordinatörü Murat Uysal ve eşi Büşra Uysal’la birlikte ayrı bir gurur ve mutluluk yaşadıkları Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılış töreni, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende yaptığı duygu ve gurur dolu konuşmada bir çok önemli mesaj veren Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal, “Tarihi yaşam bulguları milattan önce yüz bin'lere uzanan, Anadolu'nun ilk yerleşim merkezlerinden olan, her bir karış toprağı kültür, medeniyet ve tarih kokan, kadim şehrimiz Hatay'ımızın yiğit insanları;

Devlet-i aliye ye uzun yıllar sancaklık eden, necip milletimize bir çok alanda ışık olan, Yeşilırmak'ında yalı boyu'nda tarih kokan, baba ocağım şehzadeler şehri Amasya'mın güzel insanları, ve kıymetli basın mensupları

Bugün burada 24 derslik Hanife Uysal Ortaokulunun açılış töreni nedeniyle bulunmaktayız.

Uysal Group olarak; Egitim camiamıza sağladığımız naçiz hane katkının sevinci ve mutluluğu ile siz saygı değer konuklarımızı ağırlamanın haklı onu ve gururunu yaşamaktayız.

Uysal Group olarak; 500'e yakın personelimizle, inşaat sektörünün 7 farklı alanında, mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet vermekteyiz.

Reyhanlı'da Hassa'da,  Kırıkhan'da, Antakya'da, Samandağ'da, Belen'de, İskenderun'da, DÖrtyol'da, Erzin'de, Ankara'da, Nevşehir'de ve Yozgat'da marka projeler ile hizmet veriyoruz.

Tüm bu başarılı çalışmalarımızı sosyal sorumluluk projeleri ile de taçlandırıyoruz.

Bu topraklarda kazandığımızın, bizim kadar, içinde yaşadığımız coğrafyanın insanlarının da hakkı olduğunu düşünüyor ve söz konusu kazancımızı paylaşmaktan onu duyuyoruz.

Bizlere hizmet etmeyi vesile kılan rabbimize Hamd olsun!

Yoksulluk ve imkansızlıklar içinde, bizleri yetiştiren, topluma faydalı bireyler olarak kazandıran, dürüstlük, vatanseverlik ve yardımseverlik gibi güzel hasletleri bizlere aşılayan ve bu güzel hasletleri bizlere hedef kılan anne ve babamı minnetle ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah...

Eğitim-Öğretim ile  görevlerine Hanife Uysal Ortaokulunca devam edecek öğretmen ve öğrencilerimize müsaadenizle kısaca seslenmek isterim...

 Aydınlık geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımız olan sevgili öğrenciler;

İleride her biriniz baharda açan çiçekler gibi heyecan vereceksiniz. Göçmen kuşlar gibi güzelliklere uçunuz. Her biriniz güzel yerlere geleceksiniz hissediyorum, görüyorum.

Kiminizin doktor, kimiz öğretmen, kiminiz bir hakim savcı kiminiz sanatçı kiminiz ise zanaatçı olacaksınız.

Hangi meslek dalında hangi meslek grubundan olursanız olun, her kim ki size işi düşer, işte o zaman onun işini kolaylaştırınız ona, onlara vatandaş olmanın hazzını yaşatınız.

İşinizi sevmek, işinizi iyi yapmak size başarıyı getirecektir.  Bunu hiçbir zaman unutmayınız.

İnşaatlarda her vazifeyi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde oldum, çıraklıkta da ustalıkta da işimi çok sevdim, iyi yapmaya çalıştım. Evime götürdüğüm her bir helal lokmanın ayrı ayrı hazzını yaşadım.

Sizlerde işinizi sevin, yani öğrenin. Öğrenmekten daha mukaddes ne olabilir ki?

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. İnsanlar eserleriyle hatırlanacaktırlar. Sizin de eserleriniz olsun!

Her anne baba gibi bende evlatlarıma; yeter ki okuyun, ceketimi satar sizi yine okuturum dedim,

Şimdi sizlere söylüyorum.... Yeter ki okuyun, sizlerin de okuması için çok şükür satacak ceketim var.

Uysal Eğitim Vakfı sizler için var4.. gücümüz yettiğince sizlerin madden ve manen yanınızda olacağız.

Sizlere eğitim ve Öğretim hayatınızda başarılar diliyorum...

Geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştiren, eğitim ordusunun vefakar, cefekar ve fedakar neferleri olan kıymetli öğretmenler;

Bilim, teknoloji, sanat, siyaset, ekonomi... Her alanda kalifiye elemanları yetişmesi için,

Türkiye'ye sağlam bir altyapıya, sağlıklı, ufku olan, vizyonu olan zihinlere kavuşturacak olan sizlersiniz.

Donanımlı, birikimli, dünyayı takip eden, eğitim teknolojilerinden en iyi şekilde yararlanan, ülkesini de, dünyayı da yakından tanıyan aydınlık bir nesil yetiştiriyorsunuz.

Bu nesil, inanıyorum ki, ülkemizin siyasal, sosyolojik, ekonomik dönüşümü daha da hızlandıracak, ülkemizdeki değişim ve dönüşüme çok büyük ivme katacaktır.

Gelecek gençlerin, gençlerde sizin eseriniz olacak.. Hepinize bu ulvi görevinizde başarılar diliyorum.

Hanide UYsal Orta okulunu yapmak adına bizleri cesaretlendiren, hiç bir zaman yardım ve desteğini esirgemeyen Emniyet Genel Müdürümüz sayın Mehmet Celalettin lekesiz'e;

Okulumuzun yapım aşamasında tamamlamasına kadar ki süreçte, kendisine ihtiyacımız olunduğunda her daim yanımızda olan, hiçbir zaman yardım ve desteklerini esirgemeyen Hatay sayın Ercan Topaca'ya

Yoğun mesaim içerisinde, sabır, destek ve dualarıyla bana güç veren başta eşim Şennur hanım olmak üzere, evlatlarıma çok teşekkür ediyor, Saygılarımı ve Sevgilerimi sunuyorum.

Arkadaşlığımızın, dostluğumuzun ve ortaklığımızın; Ay ile Yıldız gibi, ağaçla yaprak gibi, etle tırnak gibi olduğu sayın Halil Soylu kardeşime de çok ama çok teşekkür ediyorum.

Konuşmamın sonuna yaklaşırken, müsaadenizle; Uysal Group'ta çalışan alın teri döken mesai arkadaşlarıma da seslenmek isterim;

Zaman ve mesai mefhumu gözetmeden, yağmur, çamur, kir-pas demeden çalışıyorsunuz.

Sizlerin döktüğü her bir damla alın teri, ayağınızın çamuru, elinizin kiri-pası şirketimizin ve benim alnımın akıdır.

Sizlere; özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum.

Yolumuz uzun, sorumluluğumuz daha fazla.. Bundan sonra, hep birlikte daha çok çalışacağız, daha çok terleyeceğiz, her gün bir tuğla daha koyacağız.

Bundan sonraki çalışmalarınızda bu sorumluluk bilinciyle hareket etmenizi istiyor, özverili. gayretli çalışmalarınızdan dolayı her birinize bir kez daha teşekkür ediyor, hepinizi alnından öpüyorum..” dedi.

Yaptığı konuşmada huzur ve güven ortamının kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten Hatay Valisi Ercan Topaca, eğitim alanında yapılan yatırımların devamının geleceğini söyledi.

Vali Topaca, Hanife Uysal Ortaokulu’nun yapımın emeği geçen Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın şahsında herkese teşekkür etti.

Vali Topaca, üzerinde “Sayın Ali Uysal; Geleceğimiz için çocuklarımıza vereceğimiz iyi bir eğitim ile bu yolda yapılan her türlü hizmet, katkı ve fedakarlık, kuşkusuz modern ve güçlü Türkiye’nin oluşmasında etkin bir rol oynayacaktır. İlimiz eğitim-öğretimine yaptığınız katkı Hatay halkı tarafından takdirle karşılanacaktır” yazılı plaketi Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Ali Uysal’a verdi.

Yapılan açılışın ardından Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar başta olmak üzere, Ali Uysal ve ailesiyle birlikte tüm protokol üyeleri okulun merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirirken, fotoğraf karesinde Ali Uysal’ın torunları 6 yaşındaki Ali Uysal’la 2 yaşındaki Şennur Uysal da yer aldı.

 

 

 

Bu Gurur Ali Uysal’a Yeter .. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet