Skip Navigation Links

Dörtyol Belediyesi AÇEM, 100 Öğrenciye Eğitim Veriyor

Dörtyol Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bu yıl eğitim vermeye başlayan Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM),

Dörtyol Belediyesi AÇEM, 100 Öğrenciye Eğitim Veriyor

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bu yıl eğitim vermeye başlayan Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM), eğitimin 2.yarısına başladı.

2015-2016 eğitim yılında Dörtyol Belediyesi tarafından açılarak eğitim vermeye başlayan AÇEM, 4 mahallede 20 personelle 4-6 yaş grubu 100 öğrenciye eğitim veriyor. Bu hafta başı öğrenciler için 2.yarıyıl zili çaldı.

2015-2016 eğitim yılının 2.yarısına başlarken Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY "2. yarıyıl dönemde eğitime başlayan minik yavrularımıza başarılar diliyorum. Dörtyol Belediyesi olarak 4 mahallemizde AÇEM'lerimizi bu yıl faaliyete soktuk. Bu alanda uzman arkadaşlarımızı eğitim almış 20 personel arkadaşımızı AÇEM'lerimizde görevlendirdik. 100 minik yavrumuzun eğitim gördüğü AÇEM'lerimiz buralarda hem eğitim alıyor hem de oyun gruplarımızla vakitlerini geçirebiliyorlar. Yavrularını bize güvenerek AÇEM'lerimize kayıt yaptıran ailelerimize teşekkür ediyorum. Kontenjanlarımız şuanda doldu. Yoğun talepler üzerine 4 mahallemizde de AÇEM'lerimizi faaliyete geçireceğiz. Karakase Mahallemizde, Çaylı Mahallemizde, Numune Evler Mahallemizde ve Altınçağ Mahallemizde en yakın zamanda AÇEM'lerimizi açmış olacağız. Sosyal Belediyecilik anlayışını tüm vatandaşlarımıza hissettirecek şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

            

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet