Skip Navigation Links

Payas Yeniden Doğuyor..

Başkan Altan'a rozetini takan Başbakan Erdoğan'ın sağ eliyle tokalaşırken, sol eliyle de Başkan Altan'ın kolunu kavraması güven telakki eden önemli bi

Gündem   A+a-

 
Başkan Altan’a rozetini takan Başbakan Erdoğan’ın sağ eliyle tokalaşırken, sol eliyle de Başkan Altan’ın kolunu kavraması güven telakki eden önemli bir ifade şeklinde yorumlandı.
 
 
 
Memleket sevdası Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı AK Parti’li yaptı..
Payas’ın ilçe olması, iktidar gücüyle halkına çok daha kaliteli hizmet verebilmesi ve şahsi menfaatlerin değil, halkın menfaatlerini ön planda tutması Altan’ın AK Parti’li olması için önemli bir adım oldu.
Bugüne kadar yaptığı hizmetlerle rekorlara imza atarak Payas’ı Türk Demir-Çelik Sanayisi’nin yıldızı ve ekonominin gözdesi haline getiren Bekir Altan, Payas’ın ilçe olması ve hizmet anlamında daha güçlü olabilmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rozetini takmasıyla resmen AK Parti’li oldu.
 
Yüzlerce gönüldaşıyla birlikte Ankara’ya AK Parti Genel Merkezi’ne giden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a rozet takma töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da bihayli mutlu olduğu gözlendi.
Başkan Altan’a rozetini takan Başbakan Erdoğan’ın sağ eliyle tokalaşırken, sol eliyle de Başkan Altan’ın kolunu kavraması güven telakki eden önemli bir ifade şeklinde yorumlandı.
 
Rozet takma merasiminin ardından Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in daveti üzerine Adalet Bakanlığına geçen Payas’ın çiçeği burnunda AK Parti’li Belediye Başkanı Bekir Altan ve beraberindeki heyet bihayli mutluydu.
Başkan Altan’ın AK Parti’ye katılmasından dolayı bihayli memun olduğu gözlenen Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Birlikte olmamız beraber hareket etmemiz memleketimiz açısından olumlu olacaktır. Beraber çalışmamız halkımıza olan hizmetlerimizin kalitesini artıracaktır.” Dedi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet