Skip Navigation Links

Dr.Ali Erbaş “Ölümün Ötesi” Adlı Kitap Yazdı

Hatay’lı Doktor Ali İ Erbaş, Almanya’da gördüğü tıp eğitiminin ardından Münihte muayene açtıktan sonra okumaya merak saldı ve

Dr.Ali Erbaş “Ölümün Ötesi” Adlı Kitap Yazdı

Gündem   A+a-

Hatay’lı Doktor Ali  Erbaş, Almanya’da gördüğü tıp eğitiminin ardından Münihte muayene açtıktan sonra okumaya merak saldı ve Almanya’da Ölümün Ötesi’ adında bir de kitap yazdı. Uzun yıllar doktorluk yapan Erbaş, okumaya ve mesleği ile ilgili konuları kamuoyuna anlatmak için Ölümün Ötesi adlı bir kitap Yazdı.

 Almanya Würzburk Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Münih şehrinde muayene açan ve uzun yıllar dahiliye ve Halk Sağlığı uzmanı doktorluk yapan ancak artık çalışmayan Ali Erbaş, yazdığı kitabıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Erbaş kitabında, organ kaçakçılığı yapan mafyaları konu aldığını belirterek,” yıllar sonra organ kaçakçılığı yapanların izini bulması, organ mafyasını polise haber vermesi ve mafyanın yakalanmasını konu alıyor. Bu kitabı yazmak yaklaşık bir yılımı aldı. Bu yazılanların yüzde 60’ı gerçek, Yüzde 40’da hayal ürünüdür. Bazı bölümleri benim yaşantımdan alınmıştır. Almanya’da basıp piyasaya sürdükten sonra şimdi de Türkiye’de de bu kitabı bastırıp yayınladık. 322 sayfalık romanımın çok sürükleyici olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. 
Ali Erbaş, Antakya doğumlu olduğunu, çocukluğunun ve okul yaşamının İskenderun'da geçtiğini, Liseden sonra Eğitim için Almanya'ya gittiğini de belirtti.
Dr.Ali Erbaş'ın romanının arka kapağında yer alan mini tanıtımın giriş cümleleri ise şöyle:
"Münih'de özel muayenehanesinde çalışan Türk asıllı Dr.Emin Kayahan, safra kesesi ameliyatı olan iki hastasında yıllar sonra sağ böbreklerin kaybolduğunu keşfeder. İlk başta bunun yeni bir hastalık olduğunu düşünüp Münih Merkez Hastanesi Başhekimine araştırmalarında yardımcı olması için müracaat eder. Bundan sonra Dr.Emin Karahan için tehlikeli olaylar zinciri başlar''

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet