Skip Navigation Links

Köprülü Kavşak Gün Sayıyor

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’da yapımı tamamlanmak üzere olan Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesi’nde

Köprülü Kavşak Gün Sayıyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’da yapımı tamamlanmak üzere olan Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesi’nde incelemelerde bulunarak süratle devam eden çalışmaların son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

2015’İN EKİM AYINDA KAZMA VURULAN DEV PROJE, ŞUBAT AYINDA TAMAMLANIYOR

Hatay’ın önemli bir geçiş noktası olan İskenderun Adliye- Arsuz Kavşağı’nda, ulaşım güvenliğinin tehlikeye düşmesi sebebiyle geçen yılın Ekim ayında başlatılan ve Hatay’ın bugüne kadarki en maliyetli ve geniş kapsamlı projesi olma özellikli dev ‘Köprülü Kavşak Projesi’nin Şubat ayı ortalarında tamamlanması bekleniyor.

Sona yaklaşan projeyi yakından takip eden Başkan Savaş, “Yıllardır İskenderun’un kanayan yarası olan bu soruna nihayetinde çözüm oluyoruz. Trafik kazalarının sıklıkla yaşandığı bu bölgede can ve mal güvenliği her zaman büyük sorun oldu ama bu projemizle artık olmayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarımızda Hatay’a yakışan hizmetleri yapmaya aralıksız devam edeceğiz” ifadelerinde bulunarak Hataylı hemşehrilerine kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi.

BAŞKAN SAVAŞ: HEMŞEHRİLERİME YAKIŞAN DEV PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

Şehre giriş çıkışı daha modern ve güvenli hale getirecek, bitirilmesi dört gözle beklenen vizyon projesinin yalnız İskenderun’a değil Hatay’ın tamamına yeni bir çehre kazandıracağını ifade eden Başkan Savaş, “Şehrimizin her anlamda modern standartlara ulaşması için elimizden gelen tüm çabayı göstermekteyiz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hatay’a ve hemşehrilerime yakışan dev projeleri bir bir hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Halkımız için yaptığımız bu projenin açılışını da yine halkımızla beraber yapacağız” diyerek bitimine yaklaşılan projenin yakın zamanda Hatay halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet