Skip Navigation Links

'Sorunlara Çözüm Odaklı Yaklaşıyoruz”

Belen Belediyesi bünyesinde Temizlik İşlerinde görevli çalışanlar ile Yaşlılara Destek Merkezi bünyesinde evlere giden temizlik

'Sorunlara Çözüm Odaklı Yaklaşıyoruz”

Gündem   A+a-

Belen Belediyesi bünyesinde Temizlik İşlerinde görevli çalışanlar ile Yaşlılara Destek Merkezi bünyesinde evlere giden temizlik ekiplerine kıyafetlerini teslim töreninde Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye Başkan Yardımcıları, İdare amirleri ve personel hazır bulundu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde 42, Park Bahçe İşlerinde 4, Fen İşlerinde 5, Makine Bakım Onarımda, Ev Temizlik Ekibinde 5 kişi olmak üzere Kaban sweet ve t-shirt ve 2’şer adet kot pantolon teslim edildi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, personele yönelik yaptığı konuşmada olabilecek sorunlara çözüm odaklı yaklaştıklarını belirtti.

“Yapıtımız Hizmetleri Önce Biz Beğeneceğiz”

Temizlik İşlerinde çalışan personele yeni kıyafetlerini teslim etme töreninde konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Temizlik işçilerimize ilk defa üzerinde Belen Belediyesi Temizlik Personeli ibareli kıyafet dağıtılıyor, bundan önce böyle bir hizmet yoktu. Ama kısıtlı imkânlarla da olsa biz Belenimize hizmet ediyoruz. Bundan sonra daha da güzel hizmetlerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizler ilçemizin aynasısınız. Yaptığınız işi sevin benimseyin, mıntıkanızı temizlemeden görevinizi bırakmayın. Her görev kutsaldır. Hangi işi yaparsanız yapın, çalışmak ayıp değil, çalışmamak ayıp. Yaptınız hizmetleri önce kendiniz beğeneceksiniz. Vatandaşlarımızdan size gelen şikâyetleri üst yöneticileriniz ile paylaşın. Gelen sorunların çözümü için bu önemli. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşalım. Halka hizmet hakka hizmettir. Hükümetimizin asgari ücretliye yaptığı zamla birlikte 1300 TL olan maaşla artık daha iyi şartlarda geçiminizi sağlayacaksınız. Belediyemizin maddi durumunu kısıtlı olduğunu az çok biliyorsunuz. Geçen dönemden kalan yaklaşık 1,5 trilyon personel borcu duruyor daha. Ama biz kısıtlı imkânlarla da olsa işçimizin alın terini günü gününe ödüyoruz. Şimdiki gelirimiz geçen döneme göre 3 de 1 oranında düşmesine rağmen personelimize düzenli ödeme yapıyoruz. Bu nedenle işinize dört elle sarılın, malzemelerinizi ve araçlarınızı kendi aracınızmış kendi malzemeleriniz gibi koruyun. Nasıl ki kendi aracınıza gözünüz gibi bakıyor sanınız, kamuya ait araçlarımıza da kendi aracınızmış gibi bakın. Ve özenle kullanın. Yaptığımız hizmetleri önce kendimiz beğenirseniz, halkımız da beğenecektir.” Dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet