Skip Navigation Links

Saç Tasarımcıları İskenderun'da Buluştu

İssos Otel’de “Daimon ile 2016’ya Merhaba” isimli saç kesim ve renklendirme konulu seminer düzenlendi.

Saç Tasarımcıları İskenderun'da Buluştu

Eğitim   A+a-

İssos Otel’de “Daimon ile 2016’ya Merhaba” isimli saç kesim ve renklendirme konulu seminer düzenlendi.
 
İleri düzey saç Kesim eğitimini Arca Acar’ın, Üç boyutlu saç renklendirme eğitimini ise Yusuf Pakır’ın verdiği eğitime, İskenderun başta olmak üzere Hatay ve Mersin çevre ilçelerinden yüz civarında kuaför katıldı.
 
Bayan kuaförlerinin günlerdir beklediği seminer, Ortak Kozmetik adına Mehmet Aykaş, Ulus Kozmetik adına Eyüp Ulus, Paris Fashion House adına Mehmet Karataş ve 3K Prodüksiyon adına Serdar Üçkardeş’in destekleriyle gerçekleşti. Yardımcı eğitmenler Hakan Yılmaz, Mehmet Güvercin, İmadettin Yıldız’ın da katıldığı eğitime, İskenderun Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veysel Cıncık, İGC yönetim kurulu üyeleri ve yerel gazeteciler de misafir oldu. İskenderun’un Karacaoğlan’ı, lirik ve epik şairi Fuat İnan da şarkı ve şiirleriyle etkinliğe damgasını vurdu.
 
Önceki yıllarda Antalya’da düzenlenen seminerin bu yıl İskenderun’da gerçekleşmiş olması İskenderun Kuaförleri için avantaj oldu. Yemekli, müzikli ve danslı eğlencelerin renk verdiği seminer, katılımcı ve misafirler üzerinde unutulmaz tatlar bıraktı. Bol bol fotoğraf çektiren kuaförlerin birbirleriyle tanışıp kaynaşması, kuaförlük bilgi ve tecrübelerini aralarında paylaşması da bu seminerin önemli katkılarından biriydi.
 
Eğitimlerin sürekli hale getirilmesini isteyen İskenderun ve çevre ilçelerde faaliyet gösteren kuaförler, saç sanatında teknolojiyi ve hızla ilerleyen teknikleri yakalama adına bu tür etkinliklerin kesintisiz devam etmesi temennisini ilettiler.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet