Skip Navigation Links

SGKİl ve İlçe Müdürleri İGC'de

SGK İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun Müdürü Bilgin Çam ile İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İGC’yi ziyaret ederek, yeni yönetimi kutladılar.

SGKİl ve İlçe Müdürleri İGC'deWeb
TV

Gündem   A+a-

İl Müdürü Bal, basın mensupları gibi kendilerinin de halkla direkt teması olan kişiler olduklarını, Hatay’ın her köşesinde yaşayan her insanın kendilerini ilgilendirdiğini ve sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerini belirtti. Bal, basının seslerini duyuran nitelikte olmasından mutlu olduklarını da belirterek, şöyle konuştu:
“Siz vatandaşla aramızda köprü oluyorsunuz. Halkın nabzını tutarak bize anlatıyorsunuz. Biz sizleri Sosyal Güvenliğimizin basın gözü olarak değerlendiriyoruz. Sizin halktan aldığınız tepkileri değerlendiriyoruz. Biz birlikte sıcak ilişki içerisinde çalışarak halkımıza en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşen sorumluluğu ekip ruhuyla birlikte yürütmeye hazırız. Size iletilecek her sorun, bizim için derhal çözülmesi gereken konu olmaktadır. Önemli olan doğruları birlikte yapmak. Sizlere Hayırlı olmasını diliyoruz.”
SGK İl Müdürü Bal, Hatay’da 167 bin emeklinin, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur da toplam 277 bin de aktif çalışanın SGK kaydının olduğunu da ifade etti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da, halk için, ülke için yapılan tüm çalışmalara can-ı gönülden destek olduklarını, SGK’nın da bunlar arasında bulunduğunu belirterek, “biz tüm samimiyetimizle sizin yanınızdayız. Burada önemli olan halkımızın sorunlarının çözülmesi, insanlarımızın daha mutlu yaşamasıdır. Bu nedenle, İGC olarak gerçekten gazetecilik yapmayanlara karşı da bir duruş içerisindeyiz. Geçtiğimiz hafta Afyon da yapılan Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Kurulu toplantısında da dile getirdiğim gibi, gazete çıkarabilmenin de kriterleri olmalı, her isteyen gazeteci olmamalıdır. Bu arada bizim gibi cemiyetlerin de oda veya yarı oda statüsüne kavuşması bu konuda önemli bir adım olacaktır.” dedi.

SGKİl ve İlçe Müdürleri İGC'de videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet