Skip Navigation Links

Kardeşlik Platform'u Bir Araya Geldiler

İskenderun da kurulan kardeşlik platform üyeleri bugün Türk eğitim sen de bir araya gelerek Türkiye ile Suriye arasında yaşanan gerilimin Amerika'nın

Gündem   A+a-


İskenderun da kurulan kardeşlik platform üyeleri bugün Türk eğitim sen de bir araya gelerek Türkiye ile Suriye arasında yaşanan gerilimin Amerika’nın bir oyunu olarak değerlendirdiler.
Platform adına açıklama yapan Bayram Özarslan ise Bölgemizde faaliyet yürüten 12 Sivil Toplum Kuruluşu, ortak kararlar alma, uygulamaya sokma, ve Toplumsal çalışmalar yapmak için KARDEŞLİK PLATFORMU adıyla bir çatıda birleşmiştir. Kardeşlik Platformu olarak ; ABD tarafından tezgâhlanan,yerli işbirlikçileriyle de desteklenip, uygulanmaya çalışılan TÜRKİYE- SURİYE Savaşına karşı Bölge Kamuoyumuza ilk duyurumuzdur.ABD’nin BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) dayatmasıyla ülkemiz SAVAŞ’ a sürüklenmek isteniyor. Tüm ülkemizi kana bulayıp, ekonomik yıkıma neden olacak bu emperyalist güç dayatma savaşını engelleme, başta biz Hatay da yaşayanlar olmak üzere ulusça hepimizin önemli bir görevidir.Bu savaşı ve hain tertipleri Kamuoyu baskısıyla engelleyecek, bölgemizdeki vatan sever kurum ve kuruluşların tümünü gecikmeden Kardeşlik Platformumuz saflarına katılmaya davet ediyoruz.Burada Platform üye sözcüleri olarak hep birlikte sesleniyoruz;Türkiye Suriye Kardeştir. Suriye’nin Bütünlüğü Türkiye’nin Bütünlüğüdür. ABD’nin kirli savaşına hayır diyoruz.ABD piyonu İşbirlikçiler Hainliğe koşmaktadır.çıkarılmak istenen savaşı engellemek için Kardeşlik Platformumuzca yapılacak çalışmalar;11 Mart 2012 Pazar saat:14.00 da İskenderun Kültür Merkezinde PANEL düzenlenecektir.
19-24 mart tarihleri arasında İskenderun Boyacılar Parkında, Savaşa HAYIR! İmza masası ve halkımıza bildiri dağıtımı yapılacaktır.
19-25 25 Mart 2012 Pazar günü Tüm Bölge Halkımız katılımıyla Savaşa Hayır MİTİNGİ yapılacaktır.
1- Muhtarlarla mahalle toplantıları düzenlenip,bölgemiz yurtsever Halkı bilgilendirilecektir
SURİYE Savaşını engellemek için Bölgemizin Tüm Sivil Toplum Kuruşlarını, oluşturulmuş Kardeşlik Platform saflarımıza katılımlarını ve güç vermelerini önemle bekliyor ve göreve davet ediyoruz.
Kardeşlik Platformu Yönt.Krl Adına : Bayram ÖZARSLAN İSÇEİD Başkanı.
KARDEŞLİK PLATFORMU ÜYELERİ: İSDER – İSÇEİD – TGB – ADD – ADT – TEMAD – TÜED - AYNA-
EĞİTİM İŞ- TÜRK EĞİTİM SEN- TÜM BEL SEN-İşçi Partisi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet