Skip Navigation Links

TÜMSİAD'dan İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Ziyaret

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN ve TÜMSİAD Hatay Şube Başkan Yardımcısı Tufan PARMAKSIZ İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü

TÜMSİAD'dan İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürüne Ziyaret

Gündem   A+a-

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN ve TÜMSİAD Hatay Şube Başkan Yardımcısı Tufan PARMAKSIZ İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Suat SARI’ yı ziyaret ettiler.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN İskenderun Halk Eğitim Merkezi ile imzaladıkları Genel ve Mesleki Eğitim Kursları konusunda üyelerimize fayda sağlayacak konular hakkında çalışmalar yaptıklarını ve bunları İskenderun Halk Eğitim Merkezi ile ortak çalışmalar yaparak hayata geçireceklerini belirtti.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Suat SARI Genel ve Mesleki Eğitim Kurslarının önemine dikkat çekti  ve SODES kapsamında hazırladıkları MİS KOKULU KADINLAR Projesi hakkında sunum yaptı.Projenin amacının İskenderun’da ikamet eden ve özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden sosyal ve ekonomik destek alan kadınlar başta olmak üzere dezevantajlı kadınlarımıza Cam Süs Eşyası Yapımı ve takı kursu açarak, Kadınlarımızın meslek sahibi olmalarını hedeflediklerini ifade etti.Ayrıca Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  belirterek TÜMSİAD Hatay Şube Yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti.    

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet