Skip Navigation Links

İGEV'in Kadınları Durmak Bilmiyor..

İGEV'li Kadınlar 'Sonbahar Etkinlikleri Sezon Açılışı' kapsamında bir araya geldiler.

Gündem   A+a-



 
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) kadınları tarafından düzenlenen geleneksel “Bahara Merhaba” gecesinden önce “Sonbahar etkinlikleri sezon açılışı” kapsamında İGEV binasında İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar, yönetim kurulu üyeleri ile kadın üyeler bir araya geldiler.
 
Vakıf binasında toplanan İGEV’li kadınlar, daha fazla üniversite öğrencisine burs verebilmek adına ve bunu daha da ileriye götürmek için 15 Ekim 2011 günü düzenlenecek olan “Bahara Merhaba” gecesi için destek istedi.
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nda düzenlenen toplantıda İGEV’li kadınlar adına konuşma yapan İGEV Yönetim Kurulu Üyesi Azize Alay; “Vakfımızın kuruluşundan bugüne dek bayanların yaptığı çalışmalar kapsamında, olağanüstü bir özveriyle çalışarak, bayanlar olarak kendimizi biraz daha geliştirmek istiyoruz. İstediğiniz herhangi bir kurs varsa bunu bize söyleyerek bizleri yönlendirmeniz çok daha sağlıklı olacaktır. Amacımızın gerçekleşmesi için bu tip kurslar bize daha da katkı sağlayacaktır. Ayrıca, önümüzdeki Ekim ayının 15’inde geleneksel olarak düzenlediğimiz “Bahara Merhaba” gecemiz var. Hepinizin desteğini ve iştirakini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet