Skip Navigation Links

Volkswagen'den Gümüş'e Müşteri Hizmet Kalitesi Ödülü

Volkswagen Yetkili Satıcısı Gümüş İskenderun, Türkiye genelinde marka müşterilerine verilen hizmet kalitesinin ölçümlendiği

Volkswagen'den Gümüş'e Müşteri Hizmet Kalitesi Ödülü

Gündem   A+a-

Volkswagen Yetkili Satıcısı Gümüş İskenderun, Türkiye genelinde marka müşterilerine verilen hizmet kalitesinin ölçümlendiği iki farklı kategoride, Türkiye’nin en başarılı Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcısı seçildi.

 
1999 yılından bu yana İskenderunluları, Volkswagen Ticari Araç prestiji ile buluşturan Gümüş İskenderun, markanın Türkiye genelinde yetkili satıcıları arasında düzenlediği iki farklı değerlendirmede, Türkiye lideri oldu. Gümüş İskenderun Volkswagen Ticari Araç Ekibi, 2015 yılının ikinci yarısında COSA ve POTA olarak adlandırılan iki değerlendirmede birincilik ödülüne layık görüldü.
 
Gizli Müşteri Uygulaması olarak da tanımlanan COSA uygulamasında, Türkiye genelindeki Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcılarına, gizli müşteri ziyaretleri yapılarak, buradaki satış ekiplerinin müşterilere verdiği hizmet kalitesi ölçümlendi. Potansiyel Müşteri Aramaları olarak adlandırılan POTA Uygulamalarında ise Volkswagen Yetkili Satıcıları’na gelerek araçlar hakkında bilgi alıp, araç almayan potansiyel müşterilere yapılan anketler değerlendirildi. Bu kişilerle, verilen hizmet kalitesi ölçüldü.
 

“Hedef kusursuz müşteri memnuniyeti” anlayışıyla yola çıkan Gümüş İskenderun Volkswagen Ticari Araç Ekibi, iki kategori ortalamasında Türkiye’nin en iyisi seçildi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet