Skip Navigation Links

Okul Aile Birliği Dediğin Böyle Olur..

Beş Temmuz İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Yönetimi, Müdür Yardımcısı Hüseyin Aktepe ile birlikte İGC'yi ziyaret ederek, yeni yönetimi tebrik etti

Okul Aile Birliği Dediğin Böyle Olur..Web
TV

Gündem   A+a-

5 Temmuz İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Yönetimi, Başkanları Melis Kesik ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Aktepe ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Basın Merkezi’ni ziyaret ederek, yeni yönetimi tebrik etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan 5 Temmuz İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik, “Öncelikle yeni yönetiminizi tebrik ediyoruz. Bir ekip olarak güzel bir yola çıktınız. Çıktığınız bu zorlu yolda sizlere başarılar diler, sizin şahsınızda tüm basın mensuplarının geçmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık ise, “Yeni bir ekiple meslektaşlarımız için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız. Dediğiniz gibi bu bir ekip işi ve doğru ekibi kurmak gerçekten çok önemli. Biz de ekibimizle daha fazla çalışıp, meslektaşlarımızın gerekli hakları almalarını sağlayacağız” diye konuştu.

 

Okul Aile Birliği Dediğin Böyle Olur.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet