Skip Navigation Links

Böyle Başkan'a Can Kurban...

Belediye Başkanı Adnan Vurucu Belen Belediye Spor'u Casmin otelde kampa çekerek desteğini sürdürüyor....

Böyle Başkan'a Can Kurban...

Spor   A+a-

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. grunda mücadele eden Hatay temsilcisi Belen Belediye Spor'un devre arasından yararlanarak Arsuz yolu üzerindeki Casmin oteli tesislerindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Bilal Özdemir nezaretinde devam ediyor. Kırmızı Beyazlı ekip Belen Belen Belediye Spor, bölgemizin deneyimli futbolcularından Fatih Toluyağ ve Zeyni Ceylan ile prensipte anlaştı.
Özdemir "DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZ ADNAN VURUCUYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"..
Casmin otelindeki kampı ziyaret eden Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belen Belediye Spor Sportif Direktörü Tarık Özdemir, " Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu, takımımıza gereken destekleri vermektedir. Takımımızın ikinci yarıya daha iyi hazırlanması için Casmin oteli tesislerinde kamp olanağı da sağlamıştır. Tüm futbolcularımız adına Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu'ya teşekkür ediyoruz" dedi.
Teknik Direktör Bilal Özdemir'de yaptığı açıklamada, "İlk yarıda güzel futbol sergilememize rağmen aldığımız talihsiz sonuçlar bizleri de üzmektedir. İkinci yarıda tüm gücümüzü ortaya koyarak takımımızı daha da iyi yerlere getireceğiz. Tüm futbolcularımız da bunun bilinci içerisindeler. Desteklerinden dolayı Başkanımız Adnan vurucu ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
24 Ocak tarihinde İskenderun 5 Temmuz dış sahasında 44 Malatya spor karşısında zorlu sınav verecek olan Belen Belediye Spor'un kampı maç gününe kadar Casmin otelinde devam edecek.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet